Care sunt cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor iPhone XS?

0 Shares
0
0
0

Care sunt cele mai cunoscute probleme ale telefoanelor iPhone XS?

Apple este cel mai apreciat producator de pe piata telefoanelor mobile inteligente, dat fiind faptul ca vine in intampinarea utilizatorilor doar cu telefoane din gama premium. Telefoanele celor de la Apple dispun de specificatii uimitoare, iar designul lor este cu adevarat impresionant.

Pentru ca dispozitivele cele mai noi ale companiei sunt foarte scumpe, multi utilizatori isi indreapta atentia spre modele lansate acum 2-3 ani de zile, cum ar fi iPhone XS, un smartphone care dispune de-asemenea de specificatii uimitoare, si care functioneaza mult mai bine decat multe telefoane noi, Android.

Si aceste modele de la Apple insa, pot avea unele probleme, iar in continuare vom discuta despre problemele iPhone XS. Indiferent ca detineti un asemenea telefon sau intentionati sa va cumparati unul, merita sa cititi pana la final.

  1. Descarcare rapida a bateriei

Aceasta este fara doar si poate, cea mai frustranta problema cu care se confrunta in general utilizatorii de smartphone. Un smartphone nu rezista mult timp incarcat, dar cu toate acestea, unele dispozitive iPhone XS se pot descarca exagerat de repede.

In aceste conditii, utilizatorii se intreaba cum ar putea sa procedeze, pentru ca nu ar fi dispusi sa opteze pentru o inlocuire baterie iPhone XS, mai ales daca si-au cumparat recent dispozitivele.

Exista unele potentiale solutii, care pot ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcata, iar activarea modului de economisire a energiei, este una dintre acestea. Apoi, exista si alte solutii, cum ar fi inchiderea aplicatiilor care nu sunt utilizate momentan, si care consuma bateria.

Se poate verifica starea aplicatiilor, pentru a afla care dintre acestea consuma cele mai multe resurse. Utilizatorii pot ulterior, sa descarce aceste aplicatii.

Se poate dezactiva wifi, se pot dezactiva datele mobile si se poate dezactiva si functia bluetooth, astfel incat sa se obtina o economie de resurse. Daca nici astfel insa problema nu poate fi remediata, cel mai probabil, va fi nevoie de o inlocuire baterie iPhone XS.

  1. Probleme legate de wifi

Se pare ca mai multi utilizatori iPhone XS au ajuns sa isi duca dispozitivele in service pentru astfel de probleme. Altii in schimb, au ajuns sa caute cele mai simple solutii pentru a-si remedia problemele.

In cazul in care va confruntati cu astfel de probleme, iata cum puteti sa procedati in prima faza, astfel incat sa vedeti daca nu cumva se poate remedia astfel problema:

  • Accesati aplicatia Setari.
  • Atingeti General.
  • Atinge Reseteaza.
  • Atingeti Resetare setari retea.

Daca incercati acesti pasi dar problema persista, resetati toate setarile telefonului, si aduceti-l la setarile din fabrica. Sunt mari sansele ca in acest fel sa se remedieze problema. Daca si dupa resetare insa problema persista, atunci nu mai ramane altceva de facut decat sa duceti telefonul in service.

  1. Probleme cu datele mobile

Utilizatorii iPhone XS au, de asemenea, probleme cu datele mobile. Daca vedeti simbolul „Fara serviciu” si nu va puteti conecta la furnizorul dvs. de servicii, reporniti telefonul. Acest lucru rezolva de obicei problema, cel putin temporar.

Daca acest lucru nu functioneaza, verificati daca telefonu se afla intr-o zona cu semnal. Daca nu exista semnal gsm, este firesc ca datele mobile sa nu poata fi utilizat pentru a activa pe internet.

Daca insa alte telefoane din jur au semnal, pe aceiasi retea, activati modul avion timp de 1 minut. Activarea modului avion poate fi de mare folos. Incercati pe urma sa vedeti daca problema este remediata.

In cazul in care nici in aceste conditii problema nu este remediata, probabil utilizatorii de iPhone XS vor ajunge cu telefoanele in service. Acolo, specialistii vor face o constatare, si vor descoperi cauza problemei, dupa care vor remedia problema.

0 Shares
You May Also Like