Care sunt cele mai bune jocuri din 2017?

Care sunt cele mai bune jocuri din 2017?
Piata jocurile pentru calculator este foarte dinamica si in fiecare an pot sa apara continuari ale titlurilor celebre care s-au lansat in trecut sau jocuri mai noi care aduc si un aer proaspat in aceasta industrie.

Desi in ultima vreme jocurile dezvoltate pentru consola au o importanta tot mai mare si jocurile pe calculator raman apreciate si la mare cautare. Pentru a gasi informatii despre cele mai noi jocuri va invitam pe Spinmag.org unde de asemenea puteti citi despre cele mai noi si cele mai bune tehnologii ale domeniului si unde puteti gasi si sfaturi utile de la persoane foarte bune din domeniu.

Jocurile fps se bucura in anul acesta de o foarte mare popularitate printre utilizatorii finali asa cum se intampla si cu jocurile cu masini ce atrag mai ales tinetii in special cand ele devin tot mai realiste. Din aceasta ecuatie nu au cum sa lipseasca nici jocurile de strategie pentru ca ele au mereu un public fidel.

Prin urmare nu are cum sa fie usor sa alcatuiti si o lista cu cele mai bune jocuri de anul acesa si pe de o parte este foarte posibil ca unele dintre titluri sa nu va placa si pe de alta parte se poate intampla ca in lista noastra sa nu va gasiti si jocurile preferate.

Unul dintre cele mai atractive jocuri este Mass Efect Andromeda. Este cel de al patrulea joc din serie si se va lansa pe 23 martie fiind disponibil pentru PC, PlayStation 4 si Xbox One. El va ofera aceeasi combinatie apreciata de RPG si de third person shooter dar actiunea se muta in galaxia Andromeda in care jucatorii descopera mai multe nave spatiale si civilizatii suplimentare. In plus universul este unul open world si secventele video publicate ne vor sugera ca se pune si mai mult accent pe explorare si pe tehnologie.

Dupa cinci ani de munca si dupa o anulare, jocul Prey este disponibil din 5 mai pe PC, pe PlayStation 4 si pe Xbox One. Pentru ca se indeparteaza de planul original prey este first person shooter sf a carui actiune se petrece pe o statie spatiala unde trebuie sa aiba loc un experiment stiintific important fiind un omagiu adus lui System Shock.

Statia e invadata de extraterestrii si eroul trebuie sa se descurce utilizand uneltele, armele si toata puterea lui mentala pentru supravietuire in timp ce descopera si toate secretele tehnologiei testate si trecutul sau.

Star Citizen este un joc promis de anul trecut insa va si lansat in cursul anului 2017. El urmeaza sa fie numai pentru pc si ofera pasionatilor simulatoare spatiale si elemente RPG. Un proiect foarte ambitios care are de altfel si o componenta online pentru multiplayer. El ofera jucatorilor sansa de a putea cutreiera Calea Lactee din secolul XXX si de a vedea, cerceta, lupta, explora si face comert in universul masiv si extrem de promitator.

Quake Champions apare la aniversarea a 20 de ani din momentul lansarii primului joc original si de la debutul jocurilor multiplayer online. Ei promot ca ne vor oferi un mediu rapid si competitiv.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *