Cand este necesar sa treceti de la Shared hosting la VPS hosting?

0 Shares
0
0
0

Cand este necesar sa treceti de la Shared hosting la VPS hosting?Inainte de a discuta despre cand este necesar sa treceti de la shared hosting la VPS hosting, este necesar sa stiti ce este shared hostingul, si ce este VPS hostingul, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

Shared hosting

Exista multi proprietari de site-uri care prefera sa utilizeze serviciile de gazduire partajata pentru simplul motiv ca un asemenea pachet de gazduire este usor de administrat si accesibil. Furnizorii de servicii de gazduire vor avea grija de intretinerea serverului, astfel incat proprietarii de site-uri Web trebuie doar sa se concentreze pe site-ul lor.

Cu toate acestea, resursele partajate pot avea uneori circumstante neprevazute, cum ar fi un site care se supraincarca si care scaneaza toate resursele de pe acel server. Acest lucru va afecta performanta altor site-uri gazduite impreuna cu acesta, pana cand compania de gazduire rezolva problema.

VPS Hosting

In mod similar, in cazul VPS, exista mai multi utilizatori care utilizeaza acelasi server, dar sunt izolati unul de celalalt. Aceasta inseamna ca nimeni nu va fi afectat de cat de multe resurse utilizeaza altul. Veti obtine viteza si securitatea de care aveti nevoie fara compromisuri. Este aproape un scenariu perfect pentru ca veti beneficia de avantajele unui server privat cu costuri partajate de servicii.

Ei bine, acum ca am vazut ce este shared hostingul, dar si ce este un server VPS, cu siguranta va veti dori sa aveti parte de gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise, asa ca in cazul in care nu veti mai fi multumiti de shared hosting-ul de care beneficiati, veti vedea care sunt motivele pentru care puteti face trecerea la un server VPS.

Aveti nevoie de viteza

Cand adaugati mai mult continut pe site-ul dvs. web, viteza acestuia va incetini probabil dupa un timp. Acest lucru este valabil in special pentru site-urile web care se bazeaza pe operatiunile bazate pe baze de date. Daca observati din ce in ce mai mult timp de proces, este timpul sa contemporati un upgrade in plan.

Mai mult, majoritatea site-urilor Web vor vedea trafic in timp. Site-urile populare inseamna rate de trafic mult mai ridicate, ceea ce este fantastic pentru dvs. Cu toate acestea, inseamna ca planurile dvs. existente nu vor putea gestiona volumul de trafic. Actualizarea la gazduirea VPS este urmatorul pas logic pentru dvs. in acest moment.

Lipsa resurselor

Obtinerea permanenta a erorilor de 503-server inseamna cel mai probabil ca serviciile dvs. nu sunt disponibile vizitatorilor si clientilor dvs. Aceasta inseamna ca nu aveti suficienta memorie pe serverul dvs. (din nou, probabil datorita faptului ca vecinii dvs vor folosi resursele). Este timpul sa va deplasati la gazduirea VPS.

Preocupari sporite privind securitatea

Daca ati avut destul de ghinion si ati ajuns pe un server care se confrunta cu atacuri multiple impotriva unui alt site gazduit acolo, lucrurile pot fi grele. In acest scenariu, va trebui sa va bazati pe harurile bune ale gazdei dvs. pentru a gestiona situatia sau, in mod alternativ sa treceti la VPS pentru scapa de grijile privind securitatea.

Sistem de operare special (OS)

Cu acces complet la radacina (care de obicei vine cu planuri de gazduire fara VMS), puteti sa instalati si sa personalizati orice software de care aveti nevoie pentru a optimiza experienta de gazduire. Aceasta flexibilitate este deosebit de importanta atunci cand trebuie sa instalati un sistem de operare personalizat.

0 Shares
You May Also Like