Avantaje si dezavantaje ale calculatoarelor all in one

Avantaje si dezavantaje ale calculatoarelor all in one
Calculatoarele si laptopurile sunt echipamente pe care fiecare dintre noi le putem folosi atat acasa cat si la locul de munca, atat in interes personal cat si in interes profesional.

Calculatoarele au avantajul faptului ca nu au baterie, asa ca ele nu au nevoie sa fie puse la incarcat, asa ca odata ce sunt deschise ele functioneaza, pana in momentul in care sunt inchise, sau cand intervine o pana de curent, indiferent ca discutam despre calculatoare second hand, calculatoare noi sau refurbished.

Deasemenea, cei care au de gand sa foloseasca echipamentul pentru gamming aleg sa isi construiasca singuri calculatorul, decat sa isi cumpere un laptop special construit in acest sens, pentru ca asa isi aleg componentele in functie de preferinte.

De cealalta parte, laptopurile au avantajul faptului ca ocupa mult mai putin spatiu in interiorul unei locuinte, si ce conteaza iarasi foarte mult, este faptul ca ele nu au nici o multime de cabluri precum un calculator.

Asadar, acestea fiind spuse, acestea au fost doar cateva mici exemple pe care le putem da atat despre calculatoare cat si despre laptopuri, asa ca fiecare poate sa isi indrepte atentia spre echipamentul pe care il considera ideal pentru nevoile sale.

Trebuie mentionat insa si faptul ca intre calculatoar si laptop ar fi o cale de mijloc, asa ca utilizatorii pot sa isi indrepte cu incredere atentia si spre un calculator all in one.

Ce inseamna mai exact acest lucru? Ei bine, un calculator all in one are toate componentele incluse in monitor, astfel ca nu mai ramane nimic altceva de facut decat sa se adauge un mouse si o tastatura, iar echipamentul poate sa fie folosit. De regula, utilizatorii aleg sa isi indrepte atentia spre tastatura si mouse wireless.

Mai mult decat atat, utilizatorii care intentioneaza sa isi cumpere un astfel de echipament pot sa uite si de boxe, pentru ca aceste echipamente all in one au boxele integrate, care desi nu au multi wati integrati, se aud destul de bine.

Inca un mare avantaj pe care il au aceste echipamente, este acela ca ele consuma mult mai putina energie decat calculatoarele sau decat lapropurile normale, asa ca si acesta este un motiv pentru care se merita achizitionarea unui astfel de echipament.

Deasemenea, un alt mare avantaj pe care il au aceste echipamente este fara discutie touchscreen-ul, insa atunci cand discutam despre touchscreen, acesta poate sa fie inclus si la dezavantaje, pentru ca de la un moment dat mana va obosi sa stea intinsa spre monitor.

Ei bine aceste echipamente insa au si o serie de dezavantaje, asa ca acestea nu pot sa beneficieze de imbunatatiri.

Plus de asta, acasa nu prea ai ce sa faci cu un astfel de calculator, pentru ca il poti folosi doar in scopuri simple, in timp ce pentru gamming iti trebuiesc alte tipuri de echipamente, insa pentru antreprenori acestea pot reprezenta cele mai bune solutii ca sa isi echipeze firmele.

Asadar, acestea fiind spuse, cei care au de ales dintre un calculator si un laptop insa sunt indecisi, pot sa isi aleaga un calculator all in one.

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *