6 jocuri RPG ce iti garanteaza distractie maxima si dependenta

6 jocuri RPG ce iti garanteaza distractie maxima si dependentaJocurile de rol (RPG) joaca un rol special printre diferitele genuri de jocuri video. Putine jocuri au acelasi nivel de complexitate si libertate de actiune ca RPG-urile.

Jocurile cu roluri il duc de obicei pe jucator intr-o lume complet diferita, plina de mituri si magie. Jucatorul alege un personaj care isi poate imbunatati abilitatile si talentele cu o experienta crescanda.

Deoarece jucatorul poate decide singur in ce directie se misca personajul sau, se creeaza o conexiune – care este mult mai puternica decat in ​​jocurile cu eroi gata pregatiti.

Multe RPG-uri pot fi jucate acum online cu alti jucatori din intreaga lume. Selectia celor mai bune jocuri de rol pentru Android dezvaluie care RPG-uri Android sunt deosebit de convingatoare. Dar informeaza-te despre ceea ce trebuie sa faci in fiecare dintre ele, pentru a nu ajunge sa mergi la reparatii telefoane Bucuresti din cauza ca ai dat cu el de perete cand ai pierdut.

Dungeon Defenders: Al doilea val

A doua parte a sagei epice Dungeon Defenders este pana acum rezervata exclusiv proprietarilor Sony Ericsson Xperia PLAY . In modul de campanie dramatica, jucatorul se lupta cu eroul sau printr-un frumos peisaj fantastic 3D.

Exista numeroase sarcini de indeplinit si batalii de indurat aici. Cu punctele de aventura primite drept recompensa, jucatorul isi poate imbunatati abilitatile personajului pana cand este gata pentru marea batalie finala din arena.

Order & Chaos online

Acesta este un joc online multiplayer 3D (MMORPG) in stilul World of Warcraft. Exista patru personaje din care sa alegi, fiecare dintre acestea putand fi echipat cu peste 1.000 de abilitati si peste 2.000 de articole de echipament.

Jucatorul se poate alatura grupurilor si breslelor, poate schimba, lupta sau doar face cativa dusmani. O lume imensa a jocurilor cu paduri, deserturi, jungle si lanturi montane asteapta sa fie explorata.

RPG Star Traders

Chiar din lumea fantastica a unui Dungeon Defender: Second Wave, Star Traders RPG te duce in imensitatea spatiului. In calitate de comandant al unei nave spatiale, este una dintre sarcinile jucatorului sa tranzactioneze, sa lupte impotriva piratilor spatiali sau sa fie mai rapid in cursa pentru comori de pe orbita.

Este intotdeauna important sa gestionezi cu intelepciune resursele disponibile si sa mentii echipajul de buna dispozitie. Cu presiunea din interior si din exterior, nici o sarcina nu este usoara. Star Traders RPG este in engleza.

Zenonia 2

Aproape 100 de provocari te asteapta in ZENONIA 2: Amintirile pierdute. Poti face fata provocarilor ca paladin, tir, magician sau razboinic. De-a lungul timpului, sarcinile se reunesc pentru a crea o poveste care incorporeaza jocul plin de actiune intr-o poveste epica. Jucatorul are nenumarate posibilitati de a-si dezvolta personajul in timp in functie de propriile dorinte.

Spectral souls

Jocurile cu roluri sunt unul dintre cele mai populare genuri de jocuri din Japonia. Spectral Souls este un RPG tactic in stil japonez. Cadrul este locul ireal Neverland, in care demonii si alte creaturi fac ravagii. Tara sfasiata de razboi se indreapta spre urmatoarea sa confruntare. Aici incepe povestea sufletelor spectrale – chiar inainte de razboiul de sapte ani. Jocul este in engleza.

Andor’s Trail

Jocul este un RPG in traditia RPG-urilor clasice din trecut, in care jucatorul trebuie sa rezolve diferite sarcini si sa investigheze mai multe temnite. Jucatorul trebuie sa rezolve soarta fratelui sau, care a disparut inexplicabil. Pe drumul spre obiectiv, el gaseste numeroase comori si isi poate imbunatati echipamentul in timp, astfel incat sa fie la inaltimea provocarilor de la sfarsitul jocului.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *