5 caracteristici ale scoicilor auto pe care le poti lua in considerare

5 caracteristici ale scoicilor auto pe care le poti lua in considerareScoicile auto sunt foarte importante daca vrei sa transporti un copil cu masiuna. Conform legii ai nevoie de scoica pentru a putea sa protejezi copilul din toate punctele de vedere. De aceea trebuie sa alegi scoica auto care este cea mai buna pentru copilul tau.

Ele au mai multe tipuri de caracteristici la care poti sa fii atent/a. BabyMatters.ro este locul de unde poti alege dintr-o gama larga de scoici auto diferite. Fiecare dintre acestea poate sa fie aleasa, conform dorintelor si nevoilor tale specifice.

Atunci cand alegi  scoici auto pentru copii Baby Matters poti lua in considerare urmatoarele aspecte:

  1. Scoica auto pentru copii poate avea protectie suplimentara pentru impact lateral

Exista scoici pentru masina care au o protectie suplimentara pentru impactul lateral. Ele sunt construite cu materiale speciale si au un sistem reglementat de protectie care poate reduce cu un procent semnificativ impactul de acest tip. Este bine sa verifici si gradul de siguranta datorat altor sisteme ce sunt prezente in cadrul tehnologiei folosite.

  1. Scoica auto poate sa fie reglabila

Poti alege o scoica auto reglabila. Ea te poate ajuta sa ai o singura investitie de bani pana la varsta mai mare a copilului. Un asemenea exemplu poate sa fie o scoica potrivita pentru 0-3 ani. Pe masura ce copilul creste, poti sa ridici treptele de reglare si sa faci scoica sa fie mai mare. Astfel, copilul este permanent in confort.

El va avea un suport adecvat pentru cap, pentru zona umerilor sau a capului. Acest lucru se poate intampla tocmai pentru ca treptele existente sunt pozitionate exact unde trebuie, in functie de dimensiunile copilului.

  1. Exista scoica auto care este special construita astfel incat sa fie folosita pentru un nou-nascut

Un nou-nascut are niste nevoi diferite de sustinere. El este foarte fragil si mic. De aceea este important sa folosesti o insertie pentru nou-nascut atunci cand plimbi copilul cu masina. Ea este conceputa special pentru nevoile copilului mic si foarte mic si asigura o protectie suplimentara.

  1. Scoica auto poate avea diverse moduri de inclinare

Scoicile auto au diverse sisteme si pot sa fie folosite pentru mai multe grade de inclinare, in functie de nevoile din acel moment. Exista mai multe trepte si modalitati de reglare, ce sunt disponibile pentru fiecare model intr-un mod unic.

De aceea este bine sa vezi specificatiile fiecarei scoici auto care iti place si apoi sa iei o decizie finala.

  1. Scoica poate avea ham de prindere in 5 puncte sau protectie suplimentara pentru capul copilului

O scoica auto poate sa aiba ham special de prindere in 5 puncte. Orice fel de protectie suplimentara este un plus legat de calitate adus modelului respectiv. Exista mai multe tipuri de atribute importante precum protectia pentru capul copilului sau cea realizata din materiale rezistente pentru reducerea impactului lateral.

Alegerea scoicii auto este importanta si este bine sa acorzi atentie micilor detalii existente. La BabyMatters.ro o sa descoperi modelele care te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii.

 

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *