Smartphone Sony Xperia XZ2 Premium

Sony Xperia XZ2 PremiumDaca ai nevoie de un smartphone nou, una dintre cele mai inspirate idei ar fi aceea de a opta pentru un model Sony Xperia XZ2 Premium, iar in cele ce urmeaza vom vedea care sunt cele mai importante motive pentru care acest telefon poate fi ideal pentru tine.

In primul rand brandul, pentru ca trebuie sa recunoastem faptul ca Sony este un brand important pe piata, un brand care produce mereu atat telefoane cat si alte dispozitive foarte performante.

Apoi, trebuie precizat ca atunci cand vine vorba despre terminalele Sony, acestea sunt renumite pentru ca au o camera foto performanta. Atunci cand discutam insa despre Sony Xperia XZ2 Premium trebuie sa precizam ca acest terminal are camera foto susa pana la extrem.

Se spune ca acesta este dispozitivul de creatie suprem pentru ca realizeaza fotografii si filme de calitate profesionala datorita aparatului foto dual revolutionar, din dotare, iar afisajul 4K HDR da suflet divertismentului.

Tehnologia LDAC face ca sunetul telefonului sa fie unul deosebit, chiar si atunci cand se asculta muzica in mod wireless. Plus de asta, puternicele difuzoare stereo permit ascultarea de piese muzicala sau vizionarea filmelor impreuna cu prietenii.

Dispozitivul este unul performant, si dispune de o platforma Qualcomm 845 Snapdragon, in timp ce bateria terminalului este una foarte rezistenta, aceasta avand o capacitate de 3450 mAh.

Daca iti vei cumpara un astfel de smartphone, ai putea sa il echipezi cu o husa cu baterie, iar astfel, pe langa faptul ca terminalul va fi foarte bine protejat, la nevoie, bateria de 3450 a telefonului va fi incarcata de bateria externa atasata husei.

Referitor la incarcare, trebuie precizat ca incarcatorul wireless WCH20 iti va permite sa iti incarci rapid si simplu telefonul, prin incarcarea wireless rapida, optimizata pentru Xperia.

Se stie faptul ca orice utilizator isi doreste un smartphone care sa aiba un spatiu de stocare mare, asa ca poti sa iti alegi si tu un asemenea model care dispune de o memorie interna de 64 GB, care poate fi extinsa cu un card de memorie de maxim 400 GB.

Apoi, trebuie precizat si ca dispozitivul dispune si de o impresionanta memorie RAM de 6 GB. De precizat este si ca sistemul de operare al terminalului este Android, asa cum Sony ne-a obisnuit deja.

Dat fiind faptul ca dispozitivul a fost creat dupa standardele IP65/68 trebuie precizat ca acesta este foarte rezistent atat la praf cat si la apa.

Un alt aspect important este acela ca majoritatea utilizatorilor isi doresc smartphone-uri care sa aiba un ecran cat mai mare. Un model Sony Xperia XZ2 Premium are un ecran de 5.8 inch, si o rezolutie 4k.

Asadar, acestea fiind spuse, este cat se poate de firesc faptul ca atunci cand ai nevoie de un smartphone nou, te poti orienta cu incredere spre modelul Sony Xperia XZ2 Premium. Acesta dupa cum se poate vedea dispune de specificatii tehnice peste medie, si cel mai important, are si un design foarte atratagor. Deci, practic ai toate motivele din lume pentru a-ti alege un asemenea smartphone.

 

 

 

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *