Vinde smartphone-ul vechi la o casa de amanet pentru a obtine bani rapid

Vinde smartphone-ul vechi la o casa de amanet pentru a obtine bani rapid
Tehnologia se schimba repede si poate fi dificil de tinut pasul. Daca aveti nevoie de un nou telefon mobil, luati in considerare amanetarea celui vechi pentru bani.

Nu aruncati telefonul mobil cand faceti upgrade la un dispozitiv nou. Puteti obtine niste bani pentru vechiul dvs. telefon si puteti subventiona o parte din achizitionarea unui device nou. Ai o tableta veche sau un smartphone depasit, de care vrei sa scapi rapid? Pe Bestamanet.ro gasesti cele mai bune oferte pentru amanet electronice.

Exista mai multe modalitati de a va vinde telefonul mobil. Unele metode va permit sa obtineti mai multi bani, dar poate dura mai mult timp. Alte metode va permit sa va vindeti rapid telefonul utilizat, dar este posibil sa nu primiti o suma importanta pentru dispozitivul dvs.

Nu fiecare magazin va lua telefoane vechi, dar unii o vor face. O vanzare simpla va poate ajuta sa obtineti acces rapid la fondurile de care aveti nevoie atunci cand aveti nevoie de ele. In timp ce fiecare model si model nu vor fi acceptate, merita sa faceti efortul pentru a castiga niste bani in plus si pentru a scapa de o tehnologie depasita sau neutilizata de ceva timp.

Sfaturi pentru vanzarea telefonului mobil

Vrei sa obtii cel mai bun pret posibil pentru vechiul tau telefon? Tine cont de aceste sfaturi:

Contactati magazinul: Dupa cum s-a mentionat, nu toate magazinele sunt deschise propunerii de a achizitiona telefoane mobile vechi. Pentru unii, aceste dispozitive nu sunt o optiune viabila de a cumpara si de a vinde, deci asigurati-va ca le contactati inainte, evitand astfel sa pierdeti timpul.

Sfat: Faptul este ca unele telefoane sunt mult mai populare si, astfel, mult mai usor de vandut decat altele. Cand sunati, fiti pregatiti cu detaliile despre marca, model si software pentru dispozitivul dvs. Va ajuta daca aveti ambalajul original, incarcatoarele corespunzatoare si alte accesorii necesare pentru cumparare in magazin, pentru a fi revandute.

Starea: Telefoanele cu ecrane crapate, butoane rupte sau alte probleme nu vor primi un pret la fel de ridicat ca si cele care se afla in stare buna, in stare de functionare. Daca aveti un telefon stricat, va fi foarte greu sa gasiti un cumparator.  Daca doriti doar sa scapati de el, asigurati-va ca mentionati starea sa la magazin, atunci cand ii contactati. De asemenea, puteti lua in considerare reciclarea dispozitivului.

Resetare: Odata ce ati gasit un magazin care sa accepte dispozitivul, ar trebui sa resetati si sa reincarcati telefonul. Este posibil sa aveti informatii sensibile, mesaje text si fotografii care nu doriti sa fie facute publice sau plasate in maini gresite. Efectuati o resetare din fabrica si stergeti intreaga memorie de pe telefon, inainte de a-l lasa angajatilor magazinului.

Vizitati un magazin de piese electronice pentru a va vinde telefonul

Scapa de tehnologia ta depasita cu o vizita la o casa de amanet. Expertii brokeri cu experienta va pot raspunde la intrebari si puteti obtine o cotatie echitabila pentru telefonul mobil sau alte bunuri. Indiferent daca cautati sa cumparati, sa vindeti sau sa comercializati un dispozitiv, casa va poate oferi asistenta si va poate oferi banii necesari.  Majoritatea caselor de amanet de produse electronice accepta o varietate de produse electronice, inclusiv console de jocuri, televizoare cu ecran plat, tablete si laptopuri.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *