Unde se foloseste termocuverta?

0 Shares
0
0
0

Unde se foloseste termocuverta?
Practicata in egala masura atat in cabinetele estetice, cat si in centrele de talasoterapie, termosudatia este o tehnica de slabire de-a dreptul eficace. Daca sunteti in cautarea unei modalitati de a slabi rapid si eficient, termosudatia este o solutie pe care o puteti lua in calcul.

Este adevarat ca ideea de a merge intr-un centru de estetica cu scopul de a trasnpira din toti porii poate parea putin atractiv. Cu toate acestea, este bine sa nu va mai focalizati pe tehnica in cauza, ci mai degraba sa apreciati rezultatele.

Veti vedea in acest fel ca termosudatia este o metoda eficace; rezultatele se fac remarcate intr-un timp scurt, deoarece termosudatia actioneaza impotriva grasimii bine instalate in organism. De asemenea, aceasta tehnica ajuta la reducerea celulitei intr-o maniera considerabila. Dupa o sedinta de termosudatie, pielea isi regaseste din nou tineretea redevenind ferma si stralucitoare.

Termosudatia se realizeaza cu ajutorul unei paturi care se incalzeste numita termocuverta. Aceasta reprezinta elementul-cheie intr-o sedinta de termosudatie. Cand temperatura corporala creste corpul incepe sa transpire. In acelasi timp, apa, grasimea si toxinele care ingreuneaza corpul sunt eliminate. Schimburile celulare sunt, de asemenea, favorizate, imbunatatind astfel sanatatea si starea generala a celui care practica terapia.

Aceasta metoda are un avantaj considerabil: contraindicatiile sunt aproape inexistente. Slabirea cu ajutorul acestei tehnici poate fi luata in calcul de aproape toate persoanele care doresc sa slabeasca. Datorita proprietatilor numeroase pe care le are in materie de frumusete, aceasta este preferata si de mamele care se recupereaza dupa sarcina; doar cateva sedinte sunt suficiente pentru a reveni la talia de dinainte sau pentru a obtine silueta dorita.

Cum functioneaza o termocuverta? Utilizarea sa este relativ simpla. De altfel, toate termocuvertele funtioneaza in acelasi mod: primul pas este, evident, conectarea la priza pentru a permite caldurii sa ajunga in patura, iar apoi cu ajutorul unei telecomenzi puteti regla temperatura pe care doriti ca termocuverta sa o atinga.

Pentru o utilizare optima si in deplina siguranta, trebuie respectate cateva reguli: termocuverta nu se foloseste daca este pliata (impaturita) sau daca este umeda; nu se foloseste pe animale (caini, pisici, rozatoare etc); este interzisa plasarea de obiecte deasupra ei atunci cand este in functiune; nu trebuie sa utilizati alte obiecte care se incalzesc in timpul in care o folositi (de exemplu, o perna care se incalzeste sau sticle cu apa calda).

Practicata cu precadere in centrele de estetica si frumusete, termosudatia consta in impulsionarea corpului de a transpira excesiv pentru a putea actiona direct asupra retentiei de apa, a grasimilor si asupra eliminarii toxinelor.

O sedinta de termosudatie poate dura intre 30 si 45 de minute. Inainte de a incepe, pot fi aplicate pe corp uleiuri esentiale in vederea favorizarii senzatiei de bine, de relaxare. Odata pregatit, pacientul va fi impachetat in termmocuverta pentru a-l face sa transpire cat de mult posibil.

In acest fel, transpiratia va favoriza evacuarea toxinelor, a apei si a grasimilor. Aceasta actiune va purifica corpul si va duce inevitabil la pierderea kilogramelor in plus. In acelasi timp, aceasta metoda va favoriza si reducerea problemelor cu celulita sau cu excesul de grasime in organism.

0 Shares
You May Also Like