Ti-ai spart display-ul de la iPhone? iCracked ti-l repara la tine acasa

Ti-ai spart display-ul de la iPhone? iCracked ti-l repara la tine acasa
Un client pe nume AJ Forsythe, isi scapa mereu iPhone-ul pe jos si a devenit in scurt timp unul dintre cei mai buni clienti ai service-urilor de reparatii Apple. Cele mai eficiente reparatii iPhone in Bucuresti, numai pe ServiceGsm.ro!

Destul de precaut, Forsythe isi cumpara partile componente de pe site-ul Alibaba si si-a dat seama ca in unele cazuri, isi poate repara singur telefonul, mult mai ieftin si mult mai rapid decat daca ar fi apelat la un service.

Curand, si-a deschis propria afacere de service pentru iPhone-uri in camera sa de camin de la California State Polytechnic State University, inlocuind ecrane sparte de iPhone, pentru doar 75 de dolari.

Cinci ani mai tarziu, Forsythe este patronul unei retele de service-uri, ce are angajati peste 1700 de tehnicieni numai in Statele Unite si afaceri deschise in 11 alte tari, cu 400 de angajati. Business-ul lui a luat numele “iCracked”.

S-a constatat ca peste un sfert din proprietarii de iPhone in 2013, si-au spart cel putin o data ecranul smartphone-ului si au fost nevoiti sa apeleze la un service sau la un specialist depanator, pentru inlocuirea acestuia. Aceste date, provin de la o importanta companie de asigurari.

O treime dintre acesti utilizatori, nu s-au obosit sa-si repare device-urile si au cumparat altele noi. Consumatorii din Statele Unite au cheltuit aproape 5.9 milioane de dolari, pe reparatiile device-urile iPhone, de cand renumitul smartphone a fost pus in vanzare, pentru prima data in 2007.

iCracked incearca sa elimine problemele intampinate de un utilizator, atunci cand se confrunta prima data cu stricarea sau spargerea ecranului unui iPhone, venind sa ti-l repare pe loc, la tine acasa.

Cei de la iCracked pot repara de asemenea si porturi stricate sau care nu mai fac contact, pot inlocui bateriile care nu mai functioneaza si device-urile afectate de contactul cu apa (sau alte lichide).

Timpul mediu al unei reparatii este de 30-40 de minute. In mod similar cu renumita firma de taxi Uber, cei de la iTech opereaza pe o raza pe care si-o seteaza ei singuri si acopera un teritoriu destul de intins. Exista totusi parti din Statele Unite, unde nu sunt disponibili tehnicieni de la aceasta firma.

Pentru persoanele care nu gasesc in apropiere un tehnician sau un service al celor de la iCracked, pot trimite telefonul prin posta sau prin curierat rapid, catre aceasta firma.

Telefonul va fi reparat in foarte scurt timp, mult mai scurt decat la un service de la Apple si va fi trimis inapoi proprietarului, imediat. De asemenea, costurile reparatiilor practicate de iCracked, sunt mai mult decat decente. Toate acestea sunt avantaje majore fata de service-urile oficiale Apple.

Un tehnician de la iCracked, repara in medie in jur de 30 pana la 50 de iPhone-uri in fiecare saptamana, cu un pret al reparatiilor mediu, de 80 de dolari.

Pretul variaza in functie de modelul iPhone-ului si de natura sau gravitatea defectului acestuia. iCracked poate repara o gama larga de device-uri: iPhone, iPad, iPod dar si Samsung Galaxy.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *