Tehnologia Sensitive si masinile de spalat Bosch

Tehnologia Sensitive si masinile de spalat Bosch Masina de spalat este un aparat indispensabil pentru orice familie . Desi , potrivit statisticilor , durata de viata a unui astfel de aparat este 9 ani , acesta se poate defecta cu mult inainte datorita diversilor factori .

Daca va aflati in situatia in care masina de spalat s-a defectat si nu dispuneti de fonduri suficiente pentru achizitia uneia noi , va invit sa apelati la serviciile Washservice.ro .

O companie cu traditie in tara noastra , specializata in servicii de service masini de spalat de orice tip , model sau marca . Pentru mai multe informatii va invit sa accesati http://www.washservice.ro .

Pentru aceia care se afla in cautarea unei masini de spalat noi va recomand sa va indreptati atentia catre produsele Bosch .

Compania Bosch a fost infiintata de Robert Bosch in urma cu mai bine de un secol ( mai exact in anul 1886) la Stuttgart in Germania .  Grupul Bosch ( alcatuit din Robert Bosch GmbH si peste 300 de companii regionale si filiale in peste 60 de tari din intreaga lume ) este implicat in industria auto , tehnologia industriala , constructii si bunuri de larg consum . In Romania , Bosch activeaza din anul 1994 si detine un numar de 4 filiale .

La capitolul masini de spalat , Bosch a produs prima masina de spalat rufe in anul 1958 , iar 6 ani mai tarziu , in 1964 , este lansata prima masina de spalat vase .

Compania este primul producator care detine o certificare europeana ECARF , si asta datorita elaborarii si implementarii programului Sensitive la modelele de masini de spalat Avantixx si Logixx 8 . Programul Sensitive are ca principal scop minimizarea rezidurilor ( polen , par de animale sau acarieni ) care pot duce la aparitia unor alergii . Acest program presupune un ciclu de spalare special creat , faze de temperatura mai lungi si ciclu aditional de clatire .

Modelele de masini de spalat rufe marca Bosch ce detin Certificare Europeana de Calitate ECARF sunt :

–    HomeProfessional WAY32890EU ;
–    Logixx VarioPerfect WAS24468ME ;
–    Logixx VarioPerfect WAS28743 ;
–    Avantixx VarioPerfect WAQ20460BY ;
–    Avantixx VarioPerfect WAQ2446KBY ;
–    Avantixx VarioPerfect WAQ28460BY ;
–    Logixx 8-i DOS WAS32890EU .

Producatorul garanteaza ca noua gama de masini de spalat, Logixx 8 VarioPerfect , economiseste cu pana la 30% mai multa energie electrica decat toate celelalte modele concurente din clasa A . Gratie noilor tehnologii dezvoltate de expertii companiei , s-au obtinut rezultate remarcabile la spalare cu un consum redus de energie electrica .

Noua masina de spalat Logixx 8 VarioPerfet WAS32890EU vine la pachet cu sistemul inteligent i- DOS , care dozeaza automat detergentul lichid sau balsamul de rufe pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare .

Utilizatorul dispune de 2 programe automate ( senzor de spalare si dozare detergent lichid / balsam ) si  11 programe speciale ( auto , auto delicat , delicate/matase 30 , camasi / bluze ,  culori inchise , rapid 15’, rapid/mix , tesaturi voluminoase , sensitive , sport si lana -spalare manuala ) .

Pe langa toate acestea mai dispune de un sistem automat anti-pete ( cu 16 optiuni inteligente de selectare a petelor ) , VarioPerfect (  fie ca alegi unul dintre programele rapide de spalare  fie ca optezi pentru un program ce reduce consumul de energie electrica , rezultatele finale vor fi incredibile ) si taste TouchControl.

Logixx 8-i DOS WAS32890EU o masina de spalat perfecta pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra.

Alte stiri actuale :

1. Fii in trend, economiseste modern cu Arctic TET
2. Unique Washing Machine for Disabled People
3. Many front-load washing machines contain hidden mold
4. Leeds man invents a dog-controlled washing machine
5. This Magical Washing Machine Is Activated by a Dog’s Bar

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *