Sfaturi pentru achizitionarea unui semineu de bucatarie

Sfaturi pentru achizitionarea unui semineu de bucatarieCu totii am vazut cel putin un film american in care, de sarbatori, toate casele au semineele aprinse, iar familia este stransa fie la masa, fie in jurul bradului pregatita sa cante colinde. Astfel de seminee nu mai reprezinta doar lucruri pe care le vedem la televizor.

Putem sa achizitionam oricand unul si sa jucam propriul film. In randurile ce urmeaza va vom prezenta cateva sfaturi de care trebuie sa tineti cont atunci cand va hotarati sa cumparati un semineu de bucatarie.

Semineul de bucatarie te-ar putea salva de cautarea disperata a cadoului de Valentine’s Day pentru sotia sau prietena ta. Desigur, acesta poate fi considerat un cadou neobisnuit, insa un semineu cu un aspect interesant, functional, usor de intretinut si care aduce stralucire bucatariei nu poate fi trecut cu vederea de nicio gospodina. In afara de asta, este cat se poate de prietenos cu buzunarul. Ce spuneti despre asta?

Pentru a va ajuta sa va alegeti acel semineu fabulos pe care vi-l doriti, va vom prezenta cateva argumente in ceea ce priveste necesitatea absoluta a acestuia.

Cum cumparam un semineu de bucatarie?

Atunci cand ne hotaram sa cumparam un semineu de bucatarie trebuie sa luam in calcul urmatoarele aspecte:

–    Numarul membrilor familiei
–    Tipul de bucatarie (deschisa sau nu)
–    Consumul de ulei
–    Bugetul

In afara de aceste aspecte de baza ar trebui sa tinem cont si de cateva proprietati tehnice:

–    Instalatia de autocuratare care presupune mentenanta mai mica sau chiar zero
–    Motorul ar trebui sigilat astfel incat sa nu permita prafului sau fumului sa intre
–    Colectorul de ulei detasabil trebuie sa colecteze particulele de ulei
–    Nivel de zgomot minim
–    Putere maxima de aspirare

Care sunt tipurile de seminee de care ar trebui sa tinem cont?

Exista doua tipuri de seminee de bucatarie. Pe de o parte, semineele convectionale (temporare) si semineele moderne (simultane). Semineele convectionale sunt doar pentru utilizari practice, in timp ce celelalte se bazeaza foarte mult pe design si contribuie, de asemenea, la coeficientul de stil al casei.

Semineele convectionale nu sunt altceva decat acele seminee in linie dreapta care se gasesc de cele mai multe ori intr-o bucatarie obisnuita. Sunt destul de ieftine. Acestea prezinta o parte superioara plata si o teava de PVC pentru a elibera fumul afara. Acest tip de seminee se adreseaza, in special, celor care sunt interesati in mod practic de performanta.

Semineele moderne sau semineele cu tub sunt axate mai mult pe design, avand un capac conectat direct la teava PVC pentru a elibera fumul afara. Optiunile sunt diverse: de la sticla la otel. Acestea arata destul de excentric si va pot costa cativa lei in plus. Semineele moderne furnizeaza o combinatie de performanta si aspect care va va face bucataria sa arate mult mai elegant.

Care sunt preturile unor astfel de seminee?

Stabilirea unui buget reprezinta unul dintre aspectele importante ale oricarei achizitii. Un semineu bun poate costa de la 600 de lei pana la 1600 de lei, in functie de design, caracteristici, capacitate sau material.
Pentru a vedea o oferta variata de seminee accesati http://www.epinvest.ro/seminee-termoseminee/ .

Alte stiri actuale :

1. Conversia unei mici ferme intr-o locuinta moderna
2. 10 activitati creative in bucatarie
3. METOD: Noua gamă de bucătării din Magazinul IKEA
4. Un pensionar ajunge milionar după ce a descoperit în bucătărie două tablouri valoroase
5. Ristorante Casanova aduce savuroasa bucătărie italiană la Iulius Mall Suceava
6. Cum să-ţi amenajezi o bucătărie de vis fără să cheltuieşti prea mulţi bani

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *