Pungile de hartie, tot mai cautate in industria ambalajelor, iar Snick Ambalaje devine aliat

Ambalajele ecologice sunt tot mai utilizate atat in viata de zi cu zi a oamenilor cat si in cadrul multor companii. Constientizam faptul ca poluarea a ajuns la cote alarmante, iar acest aspect vine cu multe probleme atat pentru sanatatea noastra cat si pentru mediul inconjurator.

In plus si noile prevederi impune utilizarea ambalajelor biodegradabile, iar cei care nu respecta legea primesc amenzi usturatoare. Si asta pentru ca plasticul, pe langa faptul ca ne poate influenta starea starea de sanatate, vine cu efecte negative si pentru natura.

Spre exemplu, folosim paharele din plastic pentru a consuma o bautura calda. La o temperatura ridicata plasticul elimina niste substante toxice ce intra in contact direct cu bautura pe care noi o consumam. In plus, nu este un material biodegradabil care se descompune precum hartia, lemnul sau cartonul. Este unul din factorii care contribuie la poluarea mediului inconjurator.

Pe langa faptul ca sunt biodegradabile, ambalajele de la Snick Ambalaje vin si cu mai multe beneficii

Chiar si atunci cand vorbim despre pungi din hartie, acestea joaca un rol important in industria ambalajelor alimentare. Au costuri reduse, au multe intrebuintari si sunt 100% biodegradabile.

Snick Ambalaje este un furnizor de ambalaje biodegradabile ce vine cu o gama vasta de produse. Nu vom gasi aici doar pungi de hartie, ci si pahare, tacamuri, farfurii, caserole, sacose, prosoape si multe altele. Desigur le putem achizitiona si pe cele din lemn, trestie sau carton.

Pentru cei din industria Horeca spre exemplu, Snick Ambalaje vine cu oferte interesante, dar si cu posibilitatea ca aceste ambalaje sa fie personalizate cu logo-ul personal. Asta inseamna si posibilitatea de extindere a portofoliului de clienti.

Sunt de asemenea si mai calitative. Spre exemplu cei care opteaza pentru livrarea mancarii la domiciliu, vor primi comanda intacta si la o temperatura optima.

Astfel de detalii sunt importante atat pentru clienti cat si pentru operatorii economici care pun accent pe calitate.

Snick Ambalaje este recunoscut pentru promptitudine, calitate si transparenta. Este un e-shop care vine cu oferte interesante si accesibile. Livreaza in orice colt al tarii, iar la comenzile de peste 500 de lei, transportul va fi gratuit. De asemenea pentru cei care comanda de minim 2500 de lei, vor primi un discount de 10%.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina oficiala snickambalaje.com.

Tagged: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *