Pariurile sportive – calcul vs intuitie

Pariurile sportive – calcul vs intuitieDe cele mai multe ori, persoanele care decid sa joace la pariurile sportive, nu o fac pentru ca sunt fani inraiti ai unei echipe sau a unui joc. O fac pentru ca sunt atrasi de potentialele castiguri pe care le-ar avea in urma unui bilet in totalitate castigator.

Putini sunt aceia care sunt cu adevarat pasionati de un sport si vor sa isi testeze intuitia, iar acestia nu pariaza numai la agentiile de pariuri offline, ci si in mediul virtual.

Urmaresc meciuri live hd si in functie de performanta echipei preferate, pariaza pe golurile pe care le vor da anumiti jucatori, pe scorul de la pauza sau cel final, precum si pe multe alte asa-numite evenimente care s-ar putea intampla in timpul meciului.

Astfel, urmarind site-uri care difuzeaza aceste meciuri, cum ar fi meciuriliveonline.ro, pot paria in timp real si pot obtine castiguri mai mari in doar 90 de minute de joc. Unii prefera meciuri live Austria, India, China sau mai stiu eu ce tara le trece prin cap.

Insa, in afara de acestia, majoritatea o fac din pura curiozitate sau la initiativa lui x si a lui y, care se lauda ca a castigat niste sume mari de bani, doar nimerind scorurile a catorva jocuri. Vrand sa afle cum, raspunsul este adesea destul de ambiguu: „nu stiu frate, le-am nimerit”.

Si nu este nimic mai adevarat, mai ales cand se pariaza pe niste echipe din tari uitate de lume, a caror meciuri putini se obosesc sa le urmareasca. Iar daca lucrurile sunt atat de simple, de ce nu ar putea sa le nimereasca oricine? Trebuie doar sa se faca o scurta informare a clasamentului echipelor de peste hotare si biletul este ca si castigat.

In fond, daca joaca Barcelona cu Inter Milano, stii sigur cine va castiga. Astfel, tot mai multi aleg sporturile sigure, despre care au cunostinte minime si care le-ar putea aduce un castig imediat.

Totusi, nu doar indemnul celor din jur contribuie la marirea numarului de clienti al caselor de pariuri sportive. Daca un prieten iti sugereaza sa alegi hokey-ul, doar pentru ca acolo sunt cote mai mari si iti poti mari mai usor suma de bani castigate la sfarsit, nu o vei face pentru ca nu stii mai nimic despre acest sport.

In afara de faptul ca se desfasoara pe gheata si implica aruncarea pucului la poarta adversa, nu cunosti jucatori, antrenori si nici strategia de joc a echipei. De ce nu ai cunostinta despre toate astea? Pentru ca hokey-ul, ca si multe alte sporturi, este rar difuzat la televizor, nemaipomenind de faptul ca nu acapareaza televiziunile importante, asa cum o face fotbalul. Prin urmare, nu ai de unde sa stii ceea ce nu prea iti e dat sa vezi.

In concluzie, sunt multi cei care isi fac debutul in pariuri pe baza intuitiei, reusind mai apoi sa devina adevarati experti in scheme si strategii. Gresesc, pierd si o iau de la capat pentru ca jocul de-a echipele devine astfel tot mai palpitant. La urma urmei, din greseli se invata, lucru care este destul de valabil chiar si atunci cand vine vorba de pariuri.

Citeste mai mult despre pariurile sportive online :

1.Cum ne putem creste sansele de a castiga la pariuri sportive
2. Intuitia si statistica, sprijin in pariurile online
3. Top 5 ligi de fotbal straine preferate de pariorii romani
4. Cheia succesului in domeniul pariurilor sportive
5.Cum sa reduci pierderile la pariurile sportive
6. Avantajele pariurilor sportive pe net

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *