iPhone 6 – iOS 8 si performanta

iPhone 6 – iOS 8 si performanta
Cu totii stim ca produsele Apple, desi au un pret destul de mare sunt de o calitate superioara. De aceea cei care folosesc astfel de produse sunt constienti de importanta pieselor iPhone. Astfel de piese iPhone pot fi gasite pe Accesoriigsm.ro, unul dintre cele mai bune magazine de accesorii gsm online.

Vom vorbi in continuare despre iPhone 6 insistanad asupra sistemului de operare si performantelor pe care acesta le ofera.

Interfata de pe iPhone 6, in ciuda faptului ca a fost imbunatatita la iOS 8, ramane in continuare familiara oricarui fan iPhone sau iPad. Cu iPhone 6 avem o noua optiune de a face vizualizarea mai mare (sau sa o marim), vizualizare ce serveste celor care nu  vad foarte bine si nu doresc sa se uite chioras la ecran.

In afara de acest lucru, nu exista foarte multe noutati in privinta iOS 8, poate doar cateva trucuri legate de interfata de utilizator, ici si colo. De exemplu, noul iOS aduce posibilitatea de a salva contactele direct din aplicatia de e-mail.

De asemenea, pe iPhone 6 avem posibilitatea de a mari ecranul, ceea ce e un lucru extrem de util pentru cei care au probleme de vedere, sau de a ne bucura de un ecran mult mai „plin”. Aceasta din urma caracteristica pare a fi un pic redundanta, insa orice ofera accesibilitate trebuie sa fie un lucru bun.

O caracteristica noua pentru iPhone 6 este optiunea numita „Reachability”(accesabilitate). Daca atingem de doua ori tasta de start fara sa o apasam vom observa ca acest lucru va face ca ecranul sa „cada” doua cincimi, permitandu-ne aparent sa apasam orice se afla in partea de sus a ecranului. E o modalitate destul de suparatoare de a face lucrurile si oricat am incercat, rar ne-am amintit sa o si activam.

Totusi, cel putin cei de la Apple dau dovada ca sunt putin nemultumiti de faptul ca sunt fortati sa ofere maselor un telefon mai mare si incearca astfel sa remedieze aceasta problema. Una dintre caracteristicile cele mai impresionante ale iOS 8 este abilitatea de a merge inainte si inapoi prin sistemul de operare pentru a ajunge la aplicatii si pagini pe spatiul web.

Aceasta nu este o facilitate noua pentru majoritatea utilizatorilor de telefoane inteligente – prezinta unele elemente de la BB10 (in materie de trecere la meniuri noi).

Acces rapid la contacte

O alta schimbare este abilitatea de a apasa de doua ori butonul de start pentru a accesa meniul de multi-tasking pentru a schimba aplicatiile sau pentru a le inchide. Aceasta are acum, in partea de sus, o galerie-balon cu „contactele recente”.

Un alt lucru important cu iOS este legat de notificarile interactive si asa-numitele widget-uri pentru meniul principal care strabat intreaga aplicatie. Aceasta parte interactiva este, din nou, nimic nou, deoarece aceasta a fost folosita deja pe alte telefoane (de exemplu LG G2 sau G3) de ceva vreme.

Pentru mai multe detalii legate de piesele pentru iPhone, precum si pentru informatii legate de alte produse din gama Apple accesati www.accesoriigsm.ro.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *