In ce culori sa-mi zugravesc apartamentul?

In ce culori sa-mi zugravesc apartamentul?
Vine un moment in viata, cand nu doar ca avem nevoie neaparata de o schimbare, dar si simtim ca trebuie sa facem ceva in privinta aceasta. Unii aleg sa-si schimbe telefonul, altii masina, altii sa-si renoveze locuinta.

Cand vine vorba de renovari, lucrurile trebuie facute responsabil, deoarece procesul de renovare dureaza destul de mult si in acele zile ai impresia ca treaba nu se mai termina. Ce trebuie sa faci este sa-ti calculezi de la inceput bugetul si sa folosesti doar materiale de calitate, cum ar fi cele de pe Adrenco.ro.

Nu trebuie sa pierzi ore intregi cautand prin depozite produsul care iti trebuie, ci il poti cumpara chiar din fata calculatorului. Intra pe Adrenco.ro, comanda ceea ce iti trebuie si comanda ta va fi livrata in cel mai scurt timp. In plus, daca esti din Bucuresti sau Ilfov vei beneficia de transport gratuit.

Culoarea pe care o folosesti atunci cand vrei sa-ti zugravesti dormitorul poate fi extrem de importanta. Daca nu stii ce culori sa alegi, iti spunem noi cateva idei si cum anume te influenteaza acestea.

Cand vine vorba de zugravirea peretilor din dormitor, tot ceea ce iti doresti este sa fii o persoana cat mai relaxata atunci cand vrei sa te odihnesti.

•    Alb. Cei care vor sa se relaxeze cu adevarat atunci cand sunt in dormitor, aleg culoarea alb. Aceasta da senzatia de curatenie in casa ta si incaperea va fi extrem de primitoare. Vei avea parte de momente de relaxare profunda.
•    Galben. Cei care aleg culoarea galben, vor sa aiba un dormitor cat mai luminos. Daca si tu vrei la fel, aceasta este culoarea potrivita.
•    Rosu. Daca optezi pentru aceasta culoare, trebuie sa stii ca rosu iti va oferi energie si pasiune, stimuland in acelasi timp sexualitatea si activitatea. In general cei care aleg sa-si zugraveasca camera in care dorm in culoarea rosie sunt tinerii. Trebuie sa iei insa in calcul faptul ca aceasta culoare iti poate crea senzatia de oboseala.
•    Roz. Daca esti una dintre persoanele care vor sa opteze pentru alegerea acestei culori, trebuie sa stii ca ea simbolizeaza dragostea, fiind o culoare asociata in acelasi timp cu fericirea. In general, aceasta culoare este folosita pentru zugravirea camerelor de fetite, insa o nuanta mai pala poate fi perfecta pentru un dormitor de adulti.
•    Verde. Daca vrei sa ai un somn linistit si sa fii o persoana odihnita dimineata, aceasta este culoarea potrivita. Verdele este una dintre cele mai relaxante culori si te va ajuta sa te relaxezi profund.

Cand vine vorba de alegerea culorii in astfel de situatii, important este sa alegi si o culoare care tie personal iti place. Nu vopsesti in verde dormitorul pentru a te relaxa, daca pur si simplu nu iti place culoarea verde.

Culoarea in care zugravesti trebuie asortata cu mobila, astfel incat sa dai dovada de bun-gust. Daca nu ai o culoare preferata in mod deosebit, sau o culoare care sa-ti displaca, te poti lasa pe mana unor designeri si vei vedea cum dormitorul tau va deveni o incapere de vis.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *