Idei de amenajare a unei gradini

0 Shares
0
0
0

In cazul in care locuiesti la bloc, mai mult ca sigur incepi si te gandesti la faptul ca traiul la casa este mult mai bun decat traiul la bloc.

Atunci cand locuiesti la casa ai parte de mai multa liniste, ai parte de intimitate, ai parte de tot ce iti doresti.

In schimb, atunci cand locuiesti la bloc lucrurile nu sunt atat de simple, pentru ca se aude galagia de la vecini, nu ai foarte mult spatiu la dispozitie, iar exemplele pot continua.

Ei bine, in cazul in care insa locuiesti la casa, iti poti amenaja atat casa cat si curtea in functie de preferinte, si nu in ultimul rand, in functie de buget.

In cazul in care ai un buget mare la dispozitie poti avea o multime de idei de amenajare a curtii pe care sa le pui in practica. Ai putea opta pentru o curte pavata de exemplu, in conditiile in care iti plac amenajarile in stilul urban.

Avand o curte pavata totul este simplu si usor, pentru ca nu va trebui sa te preocupe faptul ca se poate face mizerie in curte. Plus de asta, pavajul este modern, asa ca vei avea o curte de invidiat.

In cazul in care esti genul de persoana care iubeste natura, si esti acel gen de persoana care isi doreste o gradina speciala, atunci poti sa te gandesti la amenajarea naturala a gradinii.

Ai putea opta de exemplu pentru o gradina special amenajata cu gazon.  Chiar daca o asemenea gradina pare mai pretentioasa, si iti poate da de lucru (tunderea gazonului periodic), poate reprezenta o solutie ideala pentru tine.

Exista in clipa de fata diferite tipuri de gazon, aduse din diferite tari ale Europei si nu numai, asa ca iti va fi destul de simplu sa alegi gazonul.

De precizat insa este faptul ca poti sa optezi atat pentru o gradina amenajata cu pavaj, cat si pentru o gradina frumos amenajata cu gazon.

Pe langa asta, fie pe margini (langa pavaj), fie pe margini langa gazon, vei putea alege sa plantezi cat mai multe flori. Vei putea sa cauti amenajari gradini in acest sens, si cu siguranta vei putea sa gasesti pe Google o multime de idei de amenajare a gradinii.

De precizat insa este faptul ca nu doar modul in care arata gradina la interior conteaza foarte mult. Pentru a avea o gradina de invidiat, trebuie ca si portile de acces inauntru sa fie noi si foarte frumoase.

Apoi trebuie precizat faptul ca si gardul conteaza foarte mult. Cu cat gardul arata mai modern, cu atat casa ta va arata mult mai bine.

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care vine vorba despre amenajarea unei gradini, se poate incepe de la schimbarea gardului si schimbarea portilor.

Apoi, in functie de buget si nu in ultimul rand, in functie de preferinte, poti sa iti alegi elementele de decor pentru gradina ta, care mai mult ca sigur va fi invidiata de catre cei mai multi dintre vecini.

0 Shares
You May Also Like