Ce sa faci pentru ca lucrurile tale sa nu mai fie tot timpul imprastiate?

Ce sa faci pentru ca lucrurile tale sa nu mai fie tot timpul imprastiate?Pentru a iti mentine lucrurile in buna ordine trebuie doar sa fii putin organizat. Nu este greu. De exemplu poti folosi o lada bere pentru a iti depozita sticlele care incap in spatiile destinate. Chiar daca nu sunt sticle de bere ele pot fi oricum pastrate acolo.

Nu trebuie sa pastrati totul in ambalajul original. De fapt, probabil ca nici nu ar trebui sa va ganditi la asta. Vasele acrilice etanse sunt calea de urmat. Fara aer care circula, alimentele stau mai proaspete, plus pastreaza insectele  departe. Si in plus ele arata si frumos comparativ cu ambalajele originale.!

In loc sa trebuiasca sa scoateti fiecare cutie sau sa mirositi fiecare borcan pentru a inspecta ceea ce este in interior, obtineti niste etichete reutilizabile de metal pentru a le lipi pe caserole sau borcane usor de stivuit, etanse. Scrierea poate fi curatata cu o carpa umeda prin spalare.

Organizati-si mentineti bine revistele pe care le iubiti. Un suport pentru reviste din otel flotat contine pana la 12 reviste si este si destul de ieftin.

Dulapul si spatiul cabinetului sunt pretioase. Dar de cele mai multe ori sunt pline si cu consumabilele de curatare. Un organizator de pantofi agatat poate fi atarnat in interiorul mai multor dulapuri sau pe usa de la camara si este util pentru depozitarea optima pentru lucruri precum lavete, servetele si detergentii pentru cuptoare.

Daca sunteti un fan al metodei Konmari, atunci sunteti deja un expert in stocarea lucrurilor pe verticala. Organizatorul Rev-A-Shelf cu 2 niveluri de gatit va permite sa va sprijini oalele si tigaile, astfel incat sa nu fie nevoie sa faceti slalom in incercarea de a ajunga la tava de clatite din partea de jos a stivei. Cel mai mic suport are 21 de centimetri adancime si are un sistem de glisare cu extensie completa, care poate gazdui 100 de kilograme. Cadrul cromat din sarma se monteaza pe partea inferioara, laterala si din spate, facandu-l robust. Cele doua niveluri functioneaza independent si separatoarele se ajusteaza astfel incat sa puteti pastra vase de toate felurile si dimensiunile.

Daca nu aveti suficient spatiu in bucatarie sau camara, faceti ceva mai mult pentru dvs. Un raft de 18 inchi cu inaltime de 77 inci, care se ridica la inaltime sau pe perete, se va potrivi la cele mai multe usi, oferind opt rafturi suplimentare pentru sticle de 2 litri de sifon sau cutii de detergent de rufe.

Daca faci o adevarata curatare profunda, vei sapa adanc in sertarele tale pentru a gasi gunoiul. Cu un separator robust, ieftin, veti avea un loc pentru toate hartiile micute din bucatarie de exemplu.

Acestea sunt doar cateva solutii la care puteti apela. Cutiile de plastic sunt de asemenea solutii foarte bune pentru organizare si in plus le gasiti intr-o gama foarte variata de modele si dimensiuni. Va recomandam sa va orientati in mod exclusiv spre cutiile mari si foarte incapatoare. De asemenea, o solutie foarte buna este sa lucrati intr-un singur loc o data pentru a nu va incurca.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *