Escapadă romantică la Brașov

0 Shares
0
0
0
Beautiful young couple enjoying picnic time on forest. They drinking tea and sitting in a meadow.

Câteva zile de intimitate petrecute împreună cu partenerul sau partenera ta la un hotel dintr-o stațiune de munte sunt oricând o variantă de ieșire romantică plăcută. Dar dacă vrei ceva cu adevărat romantic, atunci nimic nu poate fi mai potrivit decât un apartament cu jacuzzi Brașov, orașul de la poalele Tâmpei considerat de unii cel mai frumos oraș din țară.

Fie că e vorba de aniversarea nunții, de luna de miere, de Valentine’s Day sau pur și simplu de o surpriză pe care vrei să o faci jumătății tale, este ocazia perfectă să îi arăți latura ta romantică rezervând câteva nopți într-un astfel de apartament cu jacuzzi privat în aer liber și cu șemineu, ce îți va asigura o atmosferă senzuală și clipe de neuitat în cuplu.

Imaginează-ți doar cum ar fi să savurați un pahar de șampanie în jacuzzi-ul de pe terasă, ascultând o muzică bună și admirând priveliștea minunată din jurul Brașovului. Iar după o lungă și plăcută plimbare pe străduțele pitoreșți ale orașului sau pe potecile ascunse sub frunzișul copacilor, după o cină romantică în centrul vechi, să vă retrageți din nou în intimitate, să priviți focul din șemineu și să vă bucurați de momente de adevărată relaxare și plăcere.

Preţuri preferenţiale

Mai mult decât atât, te poți bucura de prețuri preferențiale în anumite condiții. Astfel, dacă alegi să rezervi un apartament cu jacuzzi în cursul săptămânii, prețul va fi mai mic. De asemenea, pentru o ședere mai lungă de două nopți, beneficiezi de reducere, iar pentru o săptămână, vei avea un preț și mai bun.

Fă rezervare din timp

Așadar, planifică-ți de pe acum următoarea escapadă romantică la Brașov! Nu uita să faci rezervare din timp, ca să nu ai surpriza de a nu găsi apartamente libere. Înainte de a face rezervare, nu uita să verifici tarifele, care variază în funcție de perioada aleasă și de alți factori, modalitatea de plată, politica de anulare a rezervarii, serviciile de care beneficiezi, orele de check-in și check-out.

Planifică totul în cele mai mici detalii

Poți, de asemenea, să planifici câteva ieșiri în natură sau un tur al orașului și al punctelor sale de interes, eventual cu ajutorul unui ghid local sau al unei agenții. Dacă nu sunteți adepții plimbărilor lungi și obositoare, ia în calcul cel puțin o ieșire în centrul vechi, în care să bifați câteva locuri deosebit de frumoase și simbolice pentru Brașov: Piața Sfatului, Biserica Neagră, strada După Ziduri și potecile din imediata vecinătate a zidului vechii cetăți, care trec pe la cele două turnuri – Turnul Alb și Turnul Negru. Poiana Brașov este, de asemenea, un loc pe care poate vei vrea să îl vizitați împreună, în timpul acestei ieșiri romantice, și de unde puteți lua telecabina până pe vârful Postăvaru.

Unde mănânci?

Tot la capitolul planificare, e bine să cauți din timp restaurante pe placul tău, la care să faci rezervare cu câteva zile înainte, Brașovul fiind un oraș foarte căutat de turiști. Vei găsi o varietate de restaurante pentru toate gusturile, de la cele tradiționale românești, până la restaurante vegane sau cu diverse specificuri: italian, grecesc, german, italian, etc.

Nu lăsa nimic la voia întâmplării, pentru a te asigura că te bucuri din plin de cele câteva zile petrecute alături de persoana iubită!

0 Shares
You May Also Like