Drujba intretinere si utilizare

Drujba intretinere si utilizare
Drujba este echipamentul ideal si util atat pentru casa cat si in domenii profesionale. Deoarece este o unealta puternica sau maleabila, o drujba poate sa fie folosita pentru mai multe activitati, incepand de la treburi gospodaresti si pana la construirea unor opere de arta.

Puteti folosi drujba si pentru taierea bustenilor sau a trunchiurilor voluminoase de copaci, la sculptarea in gheata sau lemn iar o drujba poate sa aduca rezultatele dorite in cazul in care se foloseste si se intretine corect.

Atunci cand vreti sa cumparati scule de mana cautati doar acele produse de o foarte buna calitate.

Orice mester care este dornic sa execute lucrurile ca la carte trebuie sa aiba si o drujba eficienta pe care sa o utilizeze pentru taiat arbustii existenti in curte, taiatul lemnelor pentru foc, cherestea si bucati de lemn care sa fie utilizate pentru diverse scopuri.

Cu drujba poate sa e faca chiar si curatarea copacilor si a pomilor si se vor elimina repede crengile uscate sau cele in plus sau varfurile. Pentru gospodarii care sunt artisti modelarea gardului viu si modelarea pomilor poate sa aiba loc cu succes utilizand o drujba eficienta si putand manevra cu usurinta totul in aceste activitati

Drujbele ca si alte unelte electrice trebuie sa fie folosite in conformitate cu instructiunile pe care le ofera producatorii. Instructiunile au rolul de a prelungi durata de viata a drujbei si va ajuta sa va bucurati pentru cat mai mult timp de ea.

Chiar si dupa ce cumparati o drujba va fi necesar sa cititi atenti instructiunile care vin odata cu ea. Sunt si cateva sfaturi care va ajuta sa economisiti banii pe reparare sau pe cumpararea unei ustensile noi in cazul in care aceasta se defecteaza.

Se recomanda ca drujba sa fie pastrata de fiecare data in locuri ferite de lumina directa a soarelul,. De umezeala sau de inghet. In cazul in care nu folositi acest instrument petru 30 de zile va trebui sa fiti atenti la modul de depozitare. Utilizati cutii uscate amplasate in spatii in care temperatura constanta. Inainte de a depozita pe un termen lung se recomanda sa scoateti tot ce se afla in rezervor si sa lasati drujba sa merga pana cand se va opri singura.

Inainte de a fi depozitata pe termen lung se va scoate tot carburantul aflat in rezervor si se va lasa drujba sa merga pana in mometul in care aceasta se opreste.

De asemenea se va scoate si uleiul si se va intinde bine lantul. Depozitati acest lant intr-o cutie separata in asa fel incat aceasta sa nu rugineasca. Intinzatorul va trebui uns cu ulei si va trebui impachetat cu hartie inainte de a fi depozitat.

Lantul de la drujba se va ascuti periodic si de fiecare data cand puteti observa ca lemnul nu se taie bine. In cazul in care lemnul se aschiaza sau drujba se impotmoleste des va trebui sa ascutiti lantul cu ajutorul unei pile sau cu un aparat profesional de ascutit. In momentul in care se reasambleaza drujba utilizati bujii noi.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *