De ce sa alegi tigara electronica in detrimentul tigarii normale ?

De ce sa alegi tigara electronica in detrimentul tigarii normale ?
Piata a inceput sa fie extrem de plina de tigari electronice. Descoperi tigari electronice in Bucuresti, tigari electronice Iasi si magazine de tigari electronice care isi fac aparitia in cele mai mici orase ale tarii. Acest succes spune ceva despre tigara electronica: este din ce in ce mai populara.

Desi sunt multi fumatori care accepta ideea de a vapa dintr-un dispozitiv electronic, exista inca oameni care nu au incredere sau pur si simplu nu au curajul sa renunte la vechiul obicei.

Tendinta este insa pro tigara electronica si odata cu trecerea timpului se descopera o apreciere din ce in ce mai mare pentru aceasta.

Cateva motive pentru a alege tigara electronica in schimbul celei normale

Exista multe motive, majoritatea fiind extrem de convingatoare.

Primul motiv este cel mai important: fumand tigara electronica poti sa ajungi la a renunta total la fumat. Fumatorii sunt dependenti de acest viciu datorita nicotinei care se gaseste in tigari .

Marele avantaj al tigarii electronice este faptul ca, desi contine nicotina, aceasta poate sa fie dozata. Astfel, cu timpul, poti sa scazi doza de nicotina si sa ajungi in felul acesta la vaparea unei substante aromate, fara niciun risc de dependenta pentru tine.

Un alt mare avantaj al tigarii electronice este faptul ca poate sa fie fumata oriunde, asadar, este un element social. Vei putea sa pastrezi acele momente deosebite in care iesi cu prietenii la o tigara, insa vei putea sa fumezi inclusiv in restaurante sau in trenuri, locuri in care tigara normala este strict interzisa. Aburul tigarii electronice nu deranjeaza pe nimeni, ba chiar, de multe ori, are un miros placut.

Daca alegi sa fumezi tigara electronica, mirosul din maini si din respiratie va disparea complet. Este una dintre uriasele probleme pe care le intampina orice fumator.

Practic, odata ce ai inceput sa fumezi, mainile tale, respiratia si hainele ajung sa capete un miros deloc placut, nici pentru fumatori nici pentru nefumatori. Tigara electronica elimina mirosul, oferind in felul acesta un viciu curat si placut.

Daca luam toate aceste beneficii si le punem langa faptul ca pretul tigarii electronice este, de multe ori, mult mai mic decat pretul dat pe tigarile normale, atunci exista toate motivele sa incerci sa treci de la tutun, la lichidul care iti ofera atat de multe avantaje.

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *