De ce ajung mereu telefoanele la service?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile pot sa ajunga la service inca din prima zi de cand au fost cumparate, si asta nu pentru ca ar avea deja nevoie de o reparatie sau de piese telefoane mobile, ci pentru ca utilizatorul isi doreste sa le echipeze cu accesoriile de protectie compatibile.

Aceste accesorii de protectie compatibile, se pot gasi si la un service gsm, si ar fi mai indicat sa le cumperi de acolo, mai ales daca discutam despre geamul de protectie pentru ecran, pentru ca un consultant vanzari dintr-un magazine al operatorilor de telefonie mobila, nu iti va aplica niciodata la fel de bine geamul de protectie pe ecran, precum un specialist de la service.

Sunt anumite telefoane mobile care functioneaza si ruleaza foarte bine, insa ele sunt blocate intr-o anumita retea, iar motivul pentru care ajung la service este acela ca utilizatorul isi doreste sa foloseasca telefonul intr-o alta retea de telefonie mobila, si vrea ca acesta sa fie decodat.

Ei bine, sunt insa si situatii destul de deranjante pentru utilizatorii de telefoane mobile, situatii in care acestia isi duc terminalul la service pentru ca acesta s-a defectat.

De cele mai multe ori, defectiunile sunt cauzate de faptul ca utilizatorii sunt destul de neglijenti, iar telefoanele au suferit socuri mecanice.

Un astfel de exemplu ar fi acela in care telefonul ajunge pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca are nevoie de un display nou.

Daca te intrebi cum s-a ajuns la aceasta situatie, cu siguranta utilizatorul si-a neglijat telefonul si nu l-a protejat cu accesoriile de protectie compatibile despre care am discutat mai sus in articol, iar socul mecanic produs in urma unui impact, a dus la spargerea display-ului.

Alti utilizatori de telefoane mobile ajung sa mearga cu telefonul intr-un service gsm pentru ca au nevoie de un touchscreen pentru terminalul lor. De multe ori, acesta se sparge impreuna cu display-ul, in urma unui impact, asa ca este normal ca le planga display, utilizatorul sa aiba pentru telefonul sau nevoie si de un touchscreen.

Sunt insa si situatii in care telefonul este grijit foarte bine, insa touchscreen-ul nu mai functioneaza datorita unui grad foarte mare de uzura. De regula, aceasta problema apare in cazul acelor utilizatori care folosesc telefonul intr-un mod excesiv pentru a se juca.

Trebuie ca utilizatorii sa aiba si o foarte mare grija privind locul unde isi pastreaza telefonul, pentru ca daca acesta este tinut intr-o zona unde se depune foarte usor praful, acesta din urma este un factor foarte daunator care poate sa afecteze foarte rapid si simplu difuzorul sau microfonul telefonului.

De cele mai multe ori, in aceasta situatie, este nevoie ca telefonul sa aiba un difuzor nou, sau un microfon nou.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot intalni o multime de situatii in care utilizatorul isi poate duce telefonul mobil intr-un service gsm.

Vizitele la service privind reparatia telefonului, si inlocuirea unor piese smartphone ar putea fi evitata, daca utilizatorul ar pune mai mult accent pe intretinerea telefonului.

0 Shares
You May Also Like

TehnologieCe este Wi-Fi Direct?

Multa lume a auzit de Wi-Fi, dar nu stie practic ce reprezinta aceasta tehnologie. Unii oameni folosesc aceasta…