Cum trebuie sa fie o camera spy de calitate?

Cum trebuie sa fie o camera spy de calitate?In functie de scopul pentru care achizitionezi o camera spy, functiile pe care trebuie sa le indeplineasca pot fi destul de diferite. Cu toate astea, calitatea este bine conturata si oricare ar fi scopul unei astfel de achizitii, exista cateva elemente care te asigura ca ai cumparat cea mai buna varianta pe care o aveai.

Ce specificatii ar trebui sa aiba o camera spy de calitate?

Trebuie sa fie produsa de un producator de incredere. Producatorul este foarte important, chiar daca de multe ori este neglijat de catre cei care cumpara astfel de dispozitive. De regula, un nume mare iti poate oferi o garantie sumplimentara pentru fiecare produs in parte iar aceasta garantie este data chiar de succes.

Trebuie sa fie mica. Camerele spy sunt mici, sau putem spune ca sunt aproape microscopice. O camera a prezentului trebuie sa fie cat mai mica, in asa fel incat sa isi gaseasca cu usurinta locul in cele mai inedite locuri. Poti gasi camere cu marimea unui bob de mazare sau chiar mai mici, care ofera o calitate superioara a imaginilor.

Trebuie sa aiba o rezolutie buna. Rezolutia este foarte importanta pentru orice camera, inclusiv pentru una spy. Avand o rezolutie mare ( de regula de peste 2000 de pixeli ), poti surprinde cele mai marunte detalii din imaginile pe care le filmezi. Cu o rezolutie mica, sunt multe lucruri care se pot pierde.

Trebuie sa filmeze pe timp de noapte. Filmarea cu infrarosu nu mai este un moft, ci este o adevarata necesitate. Daca vrei performanta de la camera pe care o cumperi, atunci aceasta trebuie sa poata filma pe timp de noapte. Exista din ce in ce mai multe camere care pot sa faca asta si care o fac la o calitate perfecta, asadar, ai de unde alege.

Trebuie sa se poata conecta la internet. Daca se poate conecta la internet, o camera spion este performanta. De ce? Pentru ca poate transmite imaginile live, pentru ca poate sa le stocheze intr-un cloud si pentru ca poate fi controlata cu o usurinta deosebita.

Trebuie sa aiba senzor de miscare. Este adevarat ca un astfel de senzor nu este 100 % necesar. Daca vrei performanta insa, cu siguranta nu vei dori sa vezi toate imaginile fara miscare, ci doar pe cele in care se intampla ceva.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *