Cum sa arati mai tanara?

Cum sa arati mai tanara?
Imaginea conteaza extrem de mult in aceasta perioada, motiv pentru care fiecare dintre noi suntem atenti la toate detaliile atunci cand iesim undeva, pentru ca ne dorim ca imaginea noastra sa fie una perfecta, sau care sa se apropie pe cat posibil de perfectiune.

Pentru a avea o imagine perfecta, cu siguranta nu ai nevoie doar de o tinuta eleganta si atat. Pentru ca imaginea ta sa fie perfecta, mai intai de toate trebuie sa ai un aspect fizic foarte placut.

In ceea ce priveste corpul, cu siguranta doamnele viseaza la o silueta de invidiat, iar acest lucru se poate rezolva la sala de sport, si cu o foarte mare grija in ceea ce priveste alimentatia.

Ei bine, daca acest aspect se poate rezolva, cu siguranta doamnele care nu se pot bucura de o fata ferma, si care au riduri aparute pe fata, isi doresc foarte mult sa mascheze acest lucru, pentru ca astfel vor parea mult mai tinere.

Pentru ca pielea de pe fata lor sa fie mai ferma, si in acelasi timp mai tonifiata, femeile pot sa apeleze cu mare incredere la radiofrecventa faciala, care este un procedeu non chirurgical, al carui scop este acela de a scapa fata de riduri, si de a-i oferi un aspect mai ferm si mai tonifiat.

Skin Tightening Radio Frequency Treatment, reprezinta denumirea oficiala din limbla engleza a acestui procedeu non chirurgical, si vine in folosul doamnelor care au nevoie de o fata mai ferma, cu o multime de beneficii.

In primul rand, un astfel de procedeu este un lifting fara chirurgie, care va netezi ridurile si liniile de expresie, dupa care va diminua pliurile nazo labiale, pentru ca mai apoi sa reduca barbia dubla, pungile si cearcanele, dar va si stimula elastina si colagenul.

Referitor la modul in care functioneaza un astfel de tratament, trebuie mentionat faptul ca unda de radio frecventa, va penetra toate straturile pielii cu scopul de a incalzi anumite tesaturi si matrici extracelulare, unde sunt situate fibrele de colagen.

Incalzirea locala va cauza o contractie rapida a fibrei de colagen, si totodata va stimula metabolismul fibroblastelor, ceea ce va accelera producerea unor fibre noi de elastina si colagen.

Contractia fibrelor de colagen, dar si regenerarea depozitelor de elastina si colagen, vor oferi elasticitate si fermitate pielii, iar aceasta va avea un aspect sanatos si intinerit.

Un astfel de tratament, de regula dureaza intre 30 si 60 de minute, pentru o sedinta pe toata fata, iar in ceea ce priveste numarul de sedinte pe staptamana, acestea ar fi doua, pe o perioada de 4 saptamani, dupa care se va urma un tratament preventiv odata pe luna.

Asadar, acesta ar fi cel mai la indemana truc pentru femeile care isi doresc ca fata lor sa arate intinerita, si totodata nu sunt dispuse sa se supuna unor interventii chirurgicale.

In cazul in care te gandesti sa urmezi un astfel de tratament, cu siguranta nu ai nimic de pierdut, si nici nu vei suferi arsuri sau dureri nici in timpul tratamentului, si nici dupa terminarea acestuia.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *