Cum ne alegem acumulatorii externi?

Cum ne alegem acumulatorii externi?
De cele mai multe ori bateria originala a telefonului sau a smartphone-ului nostru nu mai poate face fata solicitarilor tot mai dese la care aceasta este supusa. De cele mai multe ori am fost in situatia in care am privit indicatorul de baterie al telefonului cu emotie, temandu-ne ca se va descarca cand vom avea mai mare nevoie de aceasta.

Telefoanele de ultima generatie au baterii care tin mai putin de o zi, iar cele de top nici macar nu mai vin cu baterie interna accesibila. Practic nu mai puteti cumpara o baterie pe care sa o schimbati din mers. Alternativa la bateriile interne este reprezentata de incarcatoarele externe.

Acestea sunt acumulatori portabili cu care puteti incarca o mare varietate de dispozitive. In ultimii ani preturile au scazut extrem de mult, iar capacitatea unei asemenea baterii externe este uneori de peste 15.000 mAh suficient cat sa incarcati un smartphone de 4-5 ori, sau o tableta de cel putin doua ori.

Aceste baterii externe se gasesc in oferta multor magazine online. Dintre acestea se remarca accesoriigsm care ofera numeroase piese telefoane, baterii externe de calitate la preturi extrem de accesibile.

Aceste baterii externe sunt perfecte pentru persoanele care calatoresc mult si nu au acces la o priza zilnic sau pentru cateva ore. Tinand cont ca utilizeaza intens telefonul sau tableta toti posesorii de gadgeturi au mare nevoie de acumulatori, iar bateriile externe pot fi o alegere si pentru persoanele care se tem de calitatea curentului din priza.

Bateriile externe pot fi folosite cu mare succes pentru a alimenta si incarca gadgeturi cu consum extrem de mic de curent. Aceste baterii externe au cateva functii externe foarte importante. Cablu retractabil este intalnit la numeroase modele de baterii externe fiind foarte usor de infasurat in jurul carcasei. LED-ul indicator de stare este foarte important pentru ca foarte multi dintre dumneavoastra sunteti grabiti si nu veti infige corect, pana la capat cablul de alimentare.

Astfel va veti trezi peste cateva ore cu o baterie foarte descarcata. Led-ul de stare va va permite sa vizualizati extrem de usor starea bateriei uneori acesta indicand si gradul de incarcare al bateriei interne.

Afisajul LCD este de asemenea extrem de important indicand informatii importante cum ar fi nivelul de incarcare, temperatura bateriei sau timpul extimat pana la incarcarea totala a acesteia.

O functie deosebit de importanta este posibilitatea de incarcare simultana pentru mai multe dispozitive. Majoritatea dintre noi folosim in mod curent, atat telefonul, cat si tableta, fiind absolut necesara incarcarea simultana a acestora.

Lanterna este bineinteles de departe cea mai inedita functie externa a unei baterii, aceasta neavand nicio legatura cu functiile de baza. Protectia bateriei externe reprezinta o functie importanta pentru ca de fapt vorbim de dotari pe care orice baterie externa ar trebui sa le aiba.

Aici este vorba de rezistenta la temperatura ridicata a celulelor Li-Ion, de rezistenta la supracurent, supra incarcare, voltaj extrem de ridicat, scurt circuit si absolut tot ceea ce inseamna incarcarea in siguranta deplina a dispozitivelor mobile.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *