Cum imi ingrijesc smartphone-ul?

Cum imi ingrijesc smartphone-ul?
Este drept, problemele apar oricat ne-am stradui sa fie altfel. Asa se intampla si atunci cand esti posesor de smartphone. Cand ai Samsung, vrei sa faci o inlocuire display Samsung, cand ai iPhone, ai nevoie de un acumulator iPhone si lista poate continua.

Cand te gandesti ca ai nevoie de o inlocuire display Samsung, gandeste-te si la faptul ca display-ul este o componenta principala, fara de care telefonul tau nu functioneaza in nici un caz asa cum ar trebui. Pentru astfel de servicii, apeleaza la un service gsm.

Telefoanele inteligente sunt prezente tot mai des in randul populatiei, mai ales in randul tinerilor. Este important ca astfel de telefoane sa fie pastrate cu grija, astfel incat sa aiba o durata de viata cat mai mare, deoarece suma pe care o investesti intr-un astfel de gadget nu e chiar asa nesemnificativa. Iata cum iti poti ingriji smartphone-ul.

•    Sterge mereu ecranul
Este important sa stergi mereu ecranul telefonului tau. Cu ce? Cu un material fin. Unele telefoane trebuie sterse mai mereu, deoarece lasa multe amprente. Ai grija ca atunci cand stergi ecranul, acesta sa fie blocat, pentru a nu apela diverse persoane sau pentru a nu folosi din greseala anumite functii.

•    Nu pune presiune pe display
Incearca sa eviti sa apesi prea mult pe ecranul telefonului atunci cand il stergi, sau sa lasi pe ele diverse obiecte, deoarece astfel de presiuni ii pot afecta buna functionare.

•    Nu-l suprasolicita
Cand telefonul tau este suprasolicitat, partea din spate se infierbanta. Acest lucru se poate intampla cat folosesti mult timp o conexiune de date 4G sau cand joci jocuri ce ocupa mult spatiu si telefonul tau se afla in acelasi timp la incarcat. Evita astfel de practici. Daca telefonul tau s-a supraincalzit, cel mai indicat este sa scoti bateria pentru 5-10 minute, bineinteles daca telefonul iti permite.

•    Tine-l departe de lichide/praf
Daca vrei sa iti pastrezi telefonul in condtii bune si sa nu risti sa-i afectezi buna functionare, tine-l departe de lichide si de praf. Daca totusi l-ai scapat in apa, scoate-i imediat bateria, pune-l intr-un bol cu orez si nu-l deschide pentru 48 de ore. Daca stii ca ai umblat mult prin praf cu telefonul tau, cel mai bine e sa-l duci intr-un service pentru a-l curata.

•    Nu-l tine la temperaturi extreme
Daca nu ai un telefon rezistent la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate, cel mai bine e sa eviti sa-l expui in astfel de situatii, deoarece durata de viata ii va fi afectata.

Telefonul nu trebuie ingrijit doar la exterior, el trebuie ingrijit si in interior, fapt pentru care, daca observi ca acesta functioneaza greu, instaleaza-i o aplicatie speciala de tip task killer sau ram booster.

Cu cat iti vei ingriji mai bine telefonul, cu atat acesta va functiona mai bine. Cu cat vei avea mai multe grija de el, cu atat durata lui de viata va fi mai mare. Tine cont de cele amintite mai sus si ingrijeste-ti telefonul asa cum ar trebui.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *