Allview dezvaluie V2 Viper XE de 5.5 inch

Allview dezvaluie V2 Viper XE de 5.5 inch
Producatorul roman de smartphone-uri Allview, va introduce pe piata noul device Viper V2 Xe incepand cu 15 Noiembrie, cei care il comanda in pre-order avand la dispozitie si un voucher in valoare de 50 de euro. Esti interesat de huse Allview? Intra pe MagazinGsm.ro.

Cei de la Allview au ca target plaja de consumatori tineri, Viper V2 XE concentrandu-se pe capabilitatile camerei foto, suport LTE bine implementat, dual SIM, la un pret foarte ieftin – intre 200 si 230 de euro.

Livrarile vor incepe o data cu 15 Noiembrie in acest an. Utilizatorii care vor cumpara telefonul prin pre-order pana in data de 2 Noiembrie, vor beneficia de un discount (voucher) in valoare de 50 de euro, cu care pot alege sa cumpere alte produse sau accesorii de la Allview.

Specificatiile de baza ale acestui smartphone includ:
–    Display de 5.5 inch cu rezolutia HD
–    SoC quad core (cel mai probabil de la Mediatek)
–    3Gb de memorie RAM
–    16 GB capacitate de stocare (fara micro SD) si pana la 128 de GB capacitate de stocare prin adaugarea unui card micro SD.
–    Camera foto principala cu senzor de 13 megapixeli + camera foto secundara (frontala) de 8 megapixeli.
–    Capabilitate dual SIM (daca se foloseste slotul pentru micro SD).
–    Suporta sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Camera principala foto este atractia principala a acestui device. Senzorul camerei foloseste PDAF (phase Allview dezvaluie V2 Viper XE de 5.5 inchdetection auto focus) pentru o focusare foarte rapida, de aproximativ 0.3 secunde.

De asemenea, camera foto a acestui smartphone dispune de tehnologia Isocell, care este capabila de producerea unor fotografii la o calitate foarte inalta de reproducere a culorilor, de o claritate deosebita si fara zgomot de imagine evident. Alte feature-uri importante ale camerei includ: time lapse, functia panorama, recunoasterea textului (text recognition) si LED Flash.

Mai mult decat atat si camera secundara ne surprinde prin performante si functionalitati nebanuite in aceasta categorie de pret, fiind capabila de executarea selfie-urilor automate, care ies foarte clar.

Cei de la Allview au lansat de curand si alte device-uri (smartphone-uri si tablete) de buget, inclusiv P8 eMagic, Wi8G, P6 Qmax si E2 Juma (ce beneficiaza si de rezistenta la apa).

Design.

Design-ul acestui device este unul glossy iar telefonul este destul de subtire. Despre display avem numai cuvinte de lauda. Acesta este foarte clar si luminos si se poate vedea cu usurinta ca cei de la Allview au lucrat foarte mult pe partea de hardware, pentru a ne livra un device cu adevarat bun.

Se poate spune ca au fost foarte atenti la detalii fara insa a cere pentru acest lucru un pret foarte mare. Telefonul se incadreaza mai degraba in categoria telefoanelor de buget daca vorbim despre pret, dar performantele acestuia sunt peste medie.

Practic, sunt foarte putine telefoane din aceasta categorie de pret, care se pot lauda cu performantele acestui device, mai ales in departamentul dedicat camerei foto.

Desigur, noi suntem cu atat mai multumiti si bucurosi sa observam o evolutie pozitiva a acestui producator autohton si asteptam cu nerabdare ca device-ul sa apara pe piata.

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *