Cele mai bune baterii portabile pentru smartphone

0 Shares
0
0
0

Cele mai bune baterii portabile pentru smartphone
Avand in vedere intensitatea activitatilor care se pot desfasura pe un smartphone, achizitionarea unui incarcator telefon portabil de pe un site de profil precum AccesoriiGSM.ro pare a fi o solutie greu de evitat. In general, bateriile externe sunt compatibile cu anumite tipuri de telefoane, tablete, camere sau gadgeturi pentru jocuri si nu toate incarca pe aceeasi perioada de timp.

Unele baterii pot asigura capacitatea totala de incarcare pentru un telefon, altele pot mentine telefonul „in viata” doar pentru inca un numar de ore. Nici una ditnre variantele precedente nu este gresita, intrucat alegerea modelului depinde de necesitatea consumatorului.

Jackery Giant este un incarcator telefon de o greutate considerabila, cumuland 300 de grame de calitate inestimabila. Avand in vedere capacitatea sa de 10.400 mAh, pretul la care este comercializat se numara printre cele mai ieftine si anume 45 $. Acest incarcator pot fi luat pe parcursul unor aventuri exterioare, dar trebuie retinut faptul ca trebuie pus la incarcat peste noapte macar 10 ore pentru a face fata toata ziua.

Elementul ce scoate in evidenta acest power bank, in afara de culoarea orange, este becul LED incorporat ce indica faptul ca incarcatorul poate fi folosit si ca lanterna pe timp de noapte, alimentandu-si singur energia necesara.

La aceeasi capacitate de incarcare de 10.400 mAh, dar cu 50 de grame mai usor este Lumsing Power Bank, un power bank performant cu un design ergonomic de grosime considerabila, dar fin la atingere.

Dispozitivul prevede doua porturi USB plus un buton oval care la apasare va deschide 4 becuri LED, fiecare indicand 25% din durata toata de incarcare. Cand capacitatea sa de incarcare a fost testata, LUM 008-01 a fost supus unui iPhone 4 si unui HTC One in acelasi timp, primul incarcandu-se cu 70%, in timp ce al doilea cu 60%. Capacitatea totala pe care a folosit-o incarcatorul portabil in acest context a fost doar de 25%.

Incarcatorul portabil Juno Power Hue Plus prezinta un amperaj de 9900 mAh si este ceva mai greu decat modelul anterior precizat, cumuland 250 de grame. Acest dispozitiv vine dotat cu un ecran mic LCD care indica stadiul bateriei. De asemenea, incarcatorul prezinta doua porturi USB, permitand o dubla incarcare.

Cu toate avantajele de rigoare, acest model prezinta totusi si cateva inconveniente. Unul dintre acestea este chiaracest ecran LCD care in timpul incarcarii sta deschis. Asadar, o amplasare a telefonului cu tot cu bateria portabila pe noptiera ar fi imposibila pentru o noapte bine dormita.

Bateria portabila IOGEAR Utra Capacity prezinta o ontensitate puternica de 11,000 mHa si douaporturi USB ce permit o incarcare in paralel a doua dispozitive diferite, fie ele un telefon si o tableta in acelasi timp. Din pacate, insa, nu este chiar o editie de buzunar la cele 300 de grame greutate, fiind ceva mai masiv decat un iPhone sau un Galaxy S4.

Cu toate acestea, este potrivit pentru a fi  luat in calatorii. IOGEARa fost testat in timpul unui festival de muzica de doua zile si nu a avut nici o problema in a incarca doua iPhone 5 aflate in stadiu de 10% dupa conversatii, mesaje trimise, internet browsing, fotografieri si altele. Dupa 55 de minute de incarcare la sfarsitul fiecarei zile, telefoanele erau complet incarcate.

0 Shares
You May Also Like