Ce trebuie sa stii daca ti se blocheaza telefonul?

Ce trebuie sa stii daca ti se blocheaza telefonul?
Sunt foarte multe cazuri in care ne suna cineva si nu putem sa raspundem din cauza faptului ca se blocheaza telefonul, indiferent daca suntem sau nu conectati la internet, sau daca avem deschisa vreo aplicatie.

Se poate intampla de asemenea ca telefonul sa se blocheze si in timpul in care dorim sa deschidem o aplicatie, iar acest lucru este destul de neplacut.

Este cunoscut faptul ca pe zi ce trece se produc smartphone-uri tot mai performante, dar odata cu aceste
performante, si aplicatiile instalate vor avea nevoie din ce in ce mai mare de resurse, iar de multe ori se intampla sa cheltuiesti o suma de bani destul de mare pentru achizitionarea unui telefon iar acesta sa functioneze foarte greu.

Este neplacuta aceasta situatie, insa in continuare iti voi prezenta cateva sfaturi utile pentru o mai buna functionare a telefonului tau. In cazul in care nici dupa ce urmezi aceste sfaturi nu iti functioneaza telefonul cum ar trebui, atunci ar fi bine sa iti duci telefonul la un service telefoane pentru a fi analizat de specialisti, iar in cazul in care va fi necesar, sa fie si reparat.

Ei bine, inainte de a apela la un service gsm, ar trebui sa urmezi si tu cativa pasi si poate vei avea norocul de a-ti functiona mai bine telefonul.

1.    Aplicatiile pe care vrei sa le instalezi trebuie sa fie compatibile cu telefonul tau si sa fie de incredere. In cazul in care sistemul de operare al telefonului tau este Android, atunci ar fi bine daca te-ai limita doar la magazinul Play. In cazul in care instalezi o aplicatie care nu este compatibila, s-ar putea sa fie destul de greu sa o dezinstalezi, si exista mari sanse ca telefonul sa ti se blocheze foarte des.

2.    Aplicatiile pe care nu le folosesti este inutil sa le mai pastrezi. Cu cat ai mai putine aplicatii cu atat telefonul va rula mai bine.

3.    Ar fi indicat sa folosesti un antivirus bun, insa doar unul pentru ca in cazul in care ai doua softuri de acest gen, telefonul va fi unul lent.

4.    Foloseste softul Clean Master care te va ajuta sa iti faci curatenie in telefon dar iti va ajuta telefonul sa functioneze mult mai rapid. Acest soft te va informa si cand telefonul are memoria aproape plina, si iti cere sa eliberezi spatiu.

5.    Widgeturile  pot sa afecteze performanta telefonului. Nu trebuie sa le acorzi prea mare atentie celor care isi fac update des deoarece acestea te vor lasa fara resurse. In cazul in care acestea vor fi eliminate, telefonul va avea performante mai mari.

6.    Un wallpeaper care se muta pe ici colo pe ecran cu siguranta iti va ingreuna functionarea telefonului. Ar fi indicat sa iti lasi pe ecran un fundal simplu sau o poza oarecare.

Ei bine, dupa cum spuneam, acestea sunt cateva sfaturi de urmat in cazul in care telefonul tau devine din ce in ce mai lent. In cazul in care urmezi acesti pasi iar telefonul tot asa greu iti va functiona, atunci trebuie sa iti duci telefonul la un service gsm.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *