Ce trebuie sa am in vedere cand deschid un site web?

Ce trebuie sa am in vedere cand deschid un site web?
Mereu cei de la IT Exclusiv creaza tot felul de site-uri indeplinind cu responsabilitate si pasiune cerintele date de clienti. Daca si tu vrei sa-ti deschizi un site web,  de ei ai nevoie daca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii. Detalii: www.itexclusiv.ro.

Multi fac marea greseala de a nu apela la firmele de web design, cum este IT Exclusiv, ci apeleaza la firme care nu ofera servicii de calitate, sau se ocupa chiar ei de crearea site-ului.

Deschiderea unui site web presupune multa munca facuta cu responsabilitate. Sunt cateva aspecte pe care nu trebuie sa le treci cu vederea, cateva aspecte carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita.

•    Designul
Partea de design este foarte importanta. Designul site-ului trebuie realizat in asa fel incat sa fie atractiv pentru clienti. Daca un site nu atrage prin aspect, sansele ca un posibil vizitator sa revina sunt mai mici. Cei care revin, revin doar pentru ca sunt foarte interesati de ce gasesc pe sie-ul tau. Culorile trebuie alese cu grija astfel incat sa nu fie deranjante, iar fonturile trebuie folosite cu atentie astfel incat sa nu fie obositor de citit continutul de pe site.

•    Viteza de incarcare a paginii
Un aspect important tine de rapiditatea cu care se incarca paginile. E important ca viteza de incarcare a acestora sa fie cat mai mare asfel incat navigarea pe site sa se faca rapid. Tine cont de acest aspect si fa  totul in asa fel incat sa nu ai pe site prea multe elemente care ingreuneaza viteza de incarcare.

•    Promovarea
Trebuie sa pui accent si pe aspectele legate de promovarea site-ului. De ce e atat de importanta promovarea? Deoarece in zadar ai cel mai frumos si mai accesibil site, daca nu stie nimeni de existenta lui. Cauta o firma serioasa care sa se ocupe de acest aspect si cu siguranta vizitatorii nu vor intarzia sa apara.

•    Continutul
In mod categoric pe un site trebuie sa se afle continut de calitate. Nimeni nu e interesat de un altfel de continut. Trebuie sa publici informatii care au legatura cu domeniul de activitate pentru care ai deschis site-ul. Daca site-ul tau este unul destinat vanzarii produselor farmaceutice, pe nimeni nu intereseaza cum torni o fundatie la casa.

•    Usurinta cu care sunt gasite informatiile
In momentul in care intri pe un anumit site, in mod clar cauti ceva anume. Site-urile trebuie organizate extrem de bine astfel incat totul sa fie gasit cu usurinta. Daca ai un magazin online este extrem de important sa ai totul structurat pe categorii si subcategorii, astfel incat orice client sa gaseasca imediat ceea ce cauta. Informatiile legate de contact trebuie sa fie cat mai vizibile si rapid de gasit, dar si alte informatiile extrem de importante.

Analizeaza bine fiecare aspect in parte si creaza-ti un site corect. Tine cont de aspectele amintite mai sus, daca vrei sa ai vizitatorii doriti. Concurenta in mediul online e foarte mare, fapt pentru care orice detaliu conteaza.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *