Ce sunt plosnitele si cum scapam de ele?

0 Shares
0
0
0

Ce sunt plosnitele si cum scapam de ele?
Plosnitele sunt acele insecte parazite care au culoarea rosie si corpul turtit. Despre plosnite mai stim cu totii si faptul ca au un miros urat caracteristic, si care traiesc printre crapaturile peretilor sau printre crapaturile obiectelor de mobilier. Pentru a supravietui, acestea se hranesc cu sangele omului.

In ceea ce priveste caracteristicile acestor insecte, trebuie precizat faptul ca ele au o lungime cuprinsa undeva intre 5 mm si 8 mm, sunt puternic aplatizate si au acea culoare rosiatica.

Lavrele se dezvolta din ou si ajung la stadiul de insecte adulte dupa ce parcurg 5 stadii. Despre aceste insecte mai trebuie precizat faptul ca ele se hranesc cu sangem iar printr-o intepatura mica ele se umfla puternic si capata o culoare de la rosu inchis si pana la negru.

Aceste insecte insuportabile, pe timpul zilei se adapostesc dupa cum am mai spus deja in fel si fel de ascunzatori, precum crapaturile peretilor, crapaturile obiectelor de mobilier, insa acestea se mai pot ascunde si in saltele, in tevile de scurgere, in tablouri sau in diferite alte locuri unde exista mici crapaturi.

Despre plosnite mai trebuie mentionat faptul ca exemplarele adulte sunt capabile sa suporte frigul foarte puternic, si sunt deasemenea capabile sa supravietuiasca si fara a se hrani saptamani intregi.

Din pacate, aceste insecte invadeaza cel mai des dormitoarele si inteapa oamenii atunci cand acestia dorm. Aceste insecte sunt extrem de periculoase, dat fiind faptul ca in cazul in care acestea inteapa copiii, acestia pot suferi inflamatii serioase, care dupa aproximativ o saptamana se pot irita.

Intepaturile acestor insecte pot fi si mai periculoase, dat fiind faptul ca pot perturba starea generala de sanatate si pot contribui decisiv la slabirea vederii. In cazul unui atac puternic al acestor insecte, in incapere isi poate face aparitia si un miros foarte neplacut.

In cazul oamenilor care nu stiu unde sa se uite, plosnitele se pot depista foarte usor. Acestea au dimensiunea unui sambure de mar, si se ascund in dormitor in cutiile pantofilor sau in apropierea surselor de mancare.

Chiar daca ele nu le transmit oamenilor boli, le pot provoca acestora mancarimi usturatoare si alergi puternice. Plus de asta, stresul emotional si stresul mental pe care plosnitele sau mai bine spus intepaturile acestora il pot provoca este unul foarte puternic.

Asadar, acestea fiind spuse despre plosnite, cu siguranta oamenii trebuie sa caute cele mai bune solutii pentru a se lupta cu aceste insecte.

Daca in cazul tantarilor sau in cazul mustelor oamenilor nu le este atat de dificil, ei bine, pentru a scapa de aceste insecte, oamenii duc o adevarata lupta.

Dat fiind faptul ca este foarte greu de eliminat plosnitele, oamenii trebuie sa apeleze la o firma care presteaza servicii de dezinsectie plosnite
, care utilizeaza cele mai puternice otravuri pentru eliminarea acestora.

Este indicat ca oamenii sa opteze pentru serviciile unei firme care presteaza servicii de acest gen, dat fiind faptul ca plonitele fac fata tuturor otravurilor si solutiilor care se gasesc in supermarketuri sau la farmacii.

0 Shares
You May Also Like