Cauti cele mai bune freze de zapada? Incearca Hecht 9170!

Cauti cele mai bune freze de zapada? Incearca Hecht 9170!Fie ca auzim de la TV, prin intermediul unor persoane specializate peste noapte in meseria de meteorolog de serviciu, fie ca citim despre asta in paginile retelelor de socializare, iarna se apropie cu pasi repezi, poate mai repede decat ne-am fi asteptat in mod normal.

Odata cu ea, necesitatea achizitionarii materialelor antiderapante, a lopetilor si a frezelor de zapada devine o prioritate. Daca lopetile, nisipul si sarea sunt produse destul de usor de gasit, mai ales in sezonul rece, in cazul frezelor de zapada lucrurile se complica putin. Necesitatea si fondurile ne fac sa cautam asiduu aceste produse, inca dinainte de  prima aparitie a fulgilor de nea.

Unde gasim cea mai buna oferta de masini de indepartat zapada? Daca suntem in cautarea unor freze de zapada ieftine si bune, atunci poate ca ar fi bine sa vedem putin care este oferta magazinelor specializate pe acest segment de produse.

Un site foarte bine pregatit pentru sezonul rece, www.freze-de-zapada.blogspot.ro/  ofera oricarui client cele mai bune freze de zapada, cu diferite capacitati, pentru diferite distante de aruncare si cu un volum surprinzator de mare de zapada aruncat.

Pe acest site poate fi gasita una dintre cele mai bune si cautate freze de zapada, si anume modelul Hecht 9170. Modelul se incadreaza in gama frezelor cu pornire electrica, iar tipul de combustibil folosit pentru functionare este benzina. Sistemul folosit este autopropulsia, cu sase trepte inainte si doua inapoi. Modelul beneficiaza de un sistem transportor pe baza de senile din cauciuc care usureaza deplasarea chiar si in cele mai dificile conditii de iarna.

Desi deosebit de util, echipamentul nu este unul industrial, dimensiunile acestuia fiind de 1180 x 755 x 740 mm. Tubul de evacuare a zapezii colectate este ajustabil, ajungand pana la valori de 190º. Principiul de functionare a unui astfel de echipament de indepartare a zapezii este mai mult decat simplu, acesta constand din preluarea zapezii acumulate pe carosabil cu ajutorul lamelelor spiralate pozitionate in partea frontala a dispozitivului si evacuarea acestuia prin intermediul tubului special destinat pentru aceasta. Distanta maxima la care poate fi distribuita zapada colectata este de aproximativ 8-10 m.

La un astfel de produs, deosebit de importanta este si greutatea utilajului. Acesta poate inainta cu dificultate prin zapada, mai ales daca greutatea este considerabila. In alte cazuri insa, greutatea devine un atuu, asigurand utilajului stabilitatea in conditii de lucru vitrege.

In cazul modelului  Hecht 9170 greutatea este de 120 de kilograme, latimea de lucru este de 70 de centimetri, iar inaltimea de lucru este de 54,5 centimetri. Puterea termica este cuprinsa intre 9 si 11 CP, iar motorul este in 4 timpi.

Frumusetea unui astfel de produs consta in puterea cu care reuseste sa isi satisfaca scopul pentru care a fost destinat. Mai mult decat atat, intretinut asa cum ar trebui, respectand indicatiile producatorului, freza de zapada poate fi refolosita in sezoanele reci. Important este sa ne asiguram ca avem conditiile necesare stocarii pana in momentul in care aceasta va fi reutilizata.

Frezele de zapada sunt din ce in ce mai cautate, deoarece inlocuiesc cu succes lopetile si maturile, mai ales in cazul in care vorbim despre asigurarea si deszapezirea drumurilor de acces sau ale aleilor, astfel incat zapada sa nu mai constituie o problema nici pentru masini, nici pentru pietoni, indiferent de cantitatea de zapada depusa.

Alte stiri actuale :

1. S-a aşternut prima zăpadă, după 112 ani, peste piramidele din Egipt
2. Vom avea sau nu zapada de Craciun? Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani
3. Case sub zapada – cum construim in zone cu ierni dificile
4. La Galaţi, deszăpezirea va fi un fel de „ruletă rusească”
5. IARNA face RAVAGII în SUA şi Canada: nămeţi uriaşi şi o furtună de zăpadă care a paralizat traficul

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *