Care sunt noile detalii legate de iPhone 7?

care-sunt-noile-detalii-legate-de-iphone-7Ceremonia de deschidere a inceput cu cateva discursuri, tinand publicul in suspans. Potrivit The Verge, noul iPhone 7 prezinta o rezistenta mare la apa. Printre marii producatori, pe scena au urcat oameni foarte importanti precum directorul companiei Nintendo.

Conform spuselor sale vom vedea o noua versiune Mario special conceputa pentru iPhone, iar afisajul va arata absolut extraordinar. De asemenea, Tim Cook va vorbi despre aplicatiile care se gasesc in AppStore si despre faptul ca Apple Company face de doua ori mai multi bani comparativ cu rivalul sau, Androidul.

Conform celor spuse, va puteti da seama ca acest prototip este unul destul de dorit, iar lansarea iPhone 7 este unul dintre cele mai importante evenimente pe care Apple Company le are in acest an.

Majoritatea pasionatilor de tehnologie asteapta noul Apple device cu sufletul la gura, chiar daca vorbim despre fanii Android care sunt curiosi, sau de fanii Apple care vor sa stie daca vor face un upgrade.

Asadar, daca momentan detineti un iPhone care s-a stricat, cel mai bine ar fi sa il trimiteti intr-un un service iPhone Bucuresti. Aici stiti ca va veti recupera telefonul si nu va mai fi nevoie sa achizitionati un nou prototip pana la anul ce urmeaza cand iPhone 7 va fi dat spre vanzare.

Cu siguranta, iPhone 7 este unul dintre cele mai asteptate produse de catre intreaga lume. Majoritatea publicatiilor care vizeaza profilul tehnologic, si nu numai sunt cu ochii atintiti spre absolut orice inseamna comunicarea oficiala, dar si neoficiala din partea Apple Company, dar si din partea partenerilor sai catre presa mondiala.

Aceasta atentiei sporita spre lansarea noului prototip iPhone este dublata de catre asteptarea pe o durata destul de lunga. De asemenea, multi reprezentanti ai domeniului isi indreapta deja interesul catre iPhone 8. Totusi, mai este foarte putin si vom vedea cat de apreciat sau nu va fi realmente device-ul iPhone 7.

Ce informatii stim despre noul iPhone 7 inainte de lansare? Stim doar ca populatia Chinei nu este foarte interesata de aceasta lansare. Luand in calcul numarul de postari publicate pe site-ul Sina Weibo, Apple device-ul, se pare ca, este mult mai putin popular comparativ cu modelul anterior, iPhone 6. De fapt, prototipul lansat in 2014 a atras mult mai multe comentarii pe platforma de blogging din China.

De asemenea, in cadrul unui eveniment care a fost organizat in China, reprezentantii Lenovo doreau sa demonstreze cat de bune sunt noile prototipuri. Asadar, asiaticii au afisat imagini in care erau prezentate specificatiile Moto Z si Moto Z Play care au fost comparate cu cele Samsung si iPhone 7 Plus.

Aceste specificatii sugereaza ca noul iPhone va avea un ecran Full HD de 5.5 inchi, o capacitate de stocare de 256 GB si o baterie de doar 3000 mAh.

Echipa interna Apple Company a lansat de curand pe site-ul oficial Apple viitoarea structura a noului iPhone7 si accesoriile compatibile cu acest smartphone. Este pentru prima data cand se obtine o confirmare clara ca dispozitivul se va numi in continuare iPhone, chiar daca anumite zvonuri spuneau ca titanul din Cupertino va folosi, de aceasta data, o alta denumire.

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *