Avantajele si dezavantajele ojei semi pentru manichiura

Avantajele si dezavantajele ojei semi pentru manichiuraTraim vremuri in care aspectul fizic are o foarte mare importanta, iar aspectul fizic are un impact major asupra imaginii unei persoane, iar femeile stiu sa profite de acest lucru.

Din acest motiv trec periodic pe la saloanele de manichiura pentru a obtine unghii cu adevarat perfecte. De fapt, despre manichiura in cazul in care nu stiati, se spune ca ar reprezenta cartea de vizita a unei femei. De aceea, doamnele si domnisoarele cauta mereu cele mai renumite saloane, pentru a obtine o manichiura ireprosabila.

Unele femei insa, nu ai timpul necesar pentru a merge la salon, fie datorita faptului ca nu le permite locul de munca, fie pentru ca au de facut alte activitati (scoala si teme cu cei mici, mancare, curatenie, etc.). Cu siguranta insa, si femeile care se afla in aceasta situatie, isi doresc sa aiba o manichiura frumoasa, asa ca aleg alta optiune, si anume manichiura acasa.

De exemplu, pentru femeile care isi doresc unghii deosebit dar facute acasa, exista oje semi pentru manichiura, iar in randurile care urmeaza va oferim informatii despre acestea. La fel ca toate produsele pentru manichiura si la fel ca toate produsele de-altfel care pot fi cumparate si folosite in orice alt scop, si aceste oje semi pentru manichiura au avantaje si dezavantaje.

Vom discuta pe scurt atat despre avantajele pe care aceste oje semi pentru manichiura le au, cat si despre dezavantajele lor. Merita sa cititi pana la final, pentru ca toate informatiile sunt foarte utile. Acestea va pot fi de folos pentru a alege o oja semi pentru manichiura.

Avantaje

Desi numele sau este oja semipermanenta, acest tip de solutie de manichiura nu este in intregime o oja, ci, in schimb este un amestec de oja si gel, iar ceea ce este minunat este ca, in comparatie cu gelul sau acrilicele, nu va deteriorati unghiile cat mai mult posibil si, dimpotriva, acest tip de oja intareste si unghiile, si de asemenea, previne craparea, precum si decojirea si ruperea.

Deci, cand va ganditi la oje semi pentru manichiura, trebuie sa stiti ca aceste oje sunt produse de calitate premium, care merita luate in considerare, iar avatnajele nu se opresc aici.

Pentru a adauga mai multe, are de asemenea o substanta mai subtire si mai stralucitoare in comparatie cu o oja obisnuita, care dureaza aproximativ 14 zile si care o face mai populara pentru femei.

Sa nu uitam de faptul ca oja semipermanenta pentru manichiura este ca este mai ieftina in comparatie cu gelul sau acrilicele si de asemenea, este nevoie de mai putin timp pentru a fi aplicata. Si de fapt, poate fi aplicata cu usurinta, este nevoie doar de un minut sau treizeci de secunde pana cand se usuca complet.

Nu va mai fi necesar sa va retusati oja in fiecare saptamana sau chiar la cateva zile dupa ce ati aplicat-o, deoarece oja obisnuita poate fi indepartata cu usurinta mai ales daca va zgariati unghiile pe o suprafata. Cu toate acestea, ojele semipermanente cu smalt dureaza mai mult; acesta din urma este motivul pentru care o multime de femei le achizitioneaza astazi. Asadar, ojele semipermanente din smalt sunt fabricate din ingrediente concepute sa dureze mai mult decat o vopsea obisnuita.

Dezavantaje

Unul dintre dezavantaje este reprezentat de faptul ca nu dureaza la fel de mult precum manichiura cu gel. Oja semi dureaza pana la 14 zile, insa multe femei isi fac manichiura la 7-10 zile. In schimb, manichiura cu gel rezista chiar si pana la 3-4 saptamani, motiv datorita caruia este atat de apreciata.

In plus, din diferite motive este posibil sa apara unele mici fisuri pe suprafata ojei, iar acestea pot strica intregul concept de manichiura. De mentionat insa este faptul ca aceste probleme se intampla rar. Daca aleget oje semi pentru manichiura de la un producator de top, in 99.99% din cazuri nu veti avea probleme.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *