Alegerea unui dispozitiv cu camera spy

Alegerea unui dispozitiv cu camera spy Daca te simti inselat sau pur si simplu vrei sa afli ceva informatii care nu iti sunt la indemana, o camera spy poate sa fie solutia perfecta in acest sens.

Din pacate ( sau din fericire ), exista o varietate uriasa de dispozitive cu camera spy, asadar, s-ar putea sa iti fie destul de dificil sa alegi. Poti opta pentru camere spy ascunse in pixuri sau stickuri de memorie sau poti alege camerele ascunse in ochelari sau sepci. Fiecare varianta iti poate aduce avantaje, in functie de ceea ce iti doresti de la actiunea ta de supravghere.

Daca vrei eficienta maxima insa, alege in functie de urmatoarele criterii.

Scopul pe care il ai

Vrei sa supraveghezi pe cineva intr-o singura camera, sau vrei sa supraveghezi pe cineva peste tot?

Vrei sa filmezi doar ce se intampla in jurul tau sau vrei sa afli tot ceea ce se intampla, chiar si atunci cand nu esti in preajma? In functie de raspunsul pe care il ai la aceste intrebari, vei sti daca optezi pentru o camera statica sau una mobila.

Spre exemplu, daca vrei sa filmezi doar ce se intampla in jurul tau, o camera in ochelari sau in sapca este perfecta.

Daca, in schimb, vrei sa filmezi ceea ce se intampla intr-o anumita camera, camerele spy ascunse in ceasuri de perete sau in elemente mai statice, cum ar fi intrerupatoarele sau prizele, sunt extrem de eficiente.

Calitatea pe care o doresti

De asemenea, trebuie sa stii care este calitatea imaginii pe care o doresti. Ai de ales intre camere cu rezolutii extrem de diversificate si cu functii care mai de care mai interesante.

Spre exemplu, poti alege o camera cu rezolutie ultra HD, care poate sa filmeze si pe timp de noapte, fara niciun fel de probleme si care poate sa filmeze doar pe baza unui senzor de miscare. Evident, costul unei astfel de camere poate sa fie destul de mare, insa daca scopul pe care il ai este unul extrem de important, merita din plin.

Functiile camerei

Vorbeam de functii si revenim la ele, pentru ca sunt foarte importante. Dotarea cu infrarosu, posibilitatea de a filma pe baza unor senzori de miscare sau unor senzori auto si posibilitatea de a transmite live, printr-un simplu apel GSM, sunt functii moderne, care iti pot usura foarte mult munca si te pot ajuta sa fii foarte eficient.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *