Roletele si jaluzelele – pentru o locuinta moderna

Tot mai multe persoane opteaza pentru o locuinta moderna, acest stil fiind foarte potrivit in special pentru segmentul mai tanar de varsta si nu numai.

Iar pentru a va bucura clientii cu o locuinta moderna, este important sa tineti cont de detalii, printre care se numara si jaluzelele si roletele. Aceste produse sunt un simbol al casei moderne, ce nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta care reprezinta arhitectura moderna.

Cu toate acestea, este bine de stiut ca, pentru obtinerea unor rolete si jaluzele rezistente si atractive, este foarte important sa aveti utilaje de calitate, care sa ofere un randament maxim.

Astfel ca, daca detineti un atelier ce produce termopane si nu numai, recomandam sa alegeti intotdeauna utilaje profesioniste, fie ca vorbim de masini de frezat manuale sau de utilajele pentru tamplaria din aluminiu.

Iar acum, pentru ca subiectul de astazi este dedicat roletelor si jaluzelelor, haideti sa descoperim impreuna ce tip de produs vi se potriveste!

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt unele dintre cele mai cunoscute tipuri de jaluzele, purtand si denumirea de jaluzele venetiene. Acestea pot fi executate intr-o varietate de culori, fiind potrivite pentru orice fereastra.

De asemenea, in ceea ce presupune modul de utilizare, clientul va trebui sa o actioneze manual, cu ajutorul baghetei, astfel incat sa regleze exact cantitatea de caldura care va patrunde in interior.

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale pot fi considerate ceva mai pretentioase decat cele orizontale, fiind destul de mari, ceea ce le face potrivite mai mult pentru ferestrele de dimensiuni medii si mari.

Marele avantaj al jaluzelelor verticale este acela de a putea distribui lumina in diferite unghiuri ale camerei, oferind clientului posibilitatea de a intuneca sau de a lumina camera, chiar daca afara soarele este foarte puternic. Acestea pot fi actionate cu ajutorul snurului si nu cu ajutorul baghetei, ca in cazul jaluzelelor orizontale.

Roletele textile

In cazul in care clientul dumneavoastra isi doreste o locuinta care sa fie in trend, atunci roletele textile sunt o varianta foarte buna pentru clasicele jaluzele si perdele.

Ca si in cazul produselor mentionate anterior, roletele textile sunt disponibile intr-o gama variata de culori si dimensiuni, astfel incat clientii sa poata achizitiona varianta perfecta pentru locuinta acestora.

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca aceste produse sunt disponibile pentru orice tip de fereastra, indiferent de dimensiunile acesteia si de spatiul disponibil pentru a instala roletele textile.

Roletele textile cu caseta de protectie

Roletele textile cu caseta de protectie sunt clasicele rolete textile pe care le-am precizat la punctul anterior, dar ca acest tip de produse contin o caseta de protectie, special creata pentru ca materialul textil sa patrunda in acel spatiu, atunci cand clientul actioneaza roleta.

De asemenea, trebuie sa mentionam faptul ca aceste rolete au avantajul de a fi protejate atunci cand se afla in caseta de protectie, astfel incat produsul sa reziste mai mult timp, iar clientul sa se bucure mai mult de ferestrele sale. In plus, nu mai trebuie sa mentionam gama variata de culori disponibila pentru aceste produse!

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *