Sfaturi pentru o vestimentatie corecta

Sfaturi pentru o vestimentatie corectaImbracarea pentru a arata bine sau chiar a arata adecvat pentru situatii particulare poate fi cu adevarat complexa. Lasati acest ghid sa fie cumparatorul dvs. personal, pe masura ce va propunem prin alegerea unor haine care va vor face sa aratati ca un supermodel, indiferent de forma voastra. Mai jos veti gasi sfaturi privind alegerea unor reduceri si culori bune pentru corpul dvs., precum si sfaturi privind crearea unui dulap care sa functioneze pentru toate anotimpurile si motivele pentru un buget minimal. Doar incepeti cu Pasul 1 de mai jos! Daca vreti dresuri frumoase accesati https://www.meia.ro/dresuri-ciorapi-model.

Alegerea de haine care arata bine

Gaseste topuri bune. Elementele pe care le purtati pe partea superioara a corpului, indiferent daca acestea sunt un blat de rezerva sau o bluza de buton, toate sunt conforme cu un anumit set de reguli despre ceea ce face corpul dumneavoastra sa arate cel mai bine. Ca si in cazul tuturor articolelor de imbracaminte, cea mai importanta regula este sa purtati ceva care se potriveste!

Purtati haine pentru a se potrivi. Daca aveti un gat scurt, doriti sa evitati gulere sau ceva care va taie gatul. In schimb, optati pentru topuri de varf sau topuri cu articole mici, care atrag ochii in jos (cravata sau camasa buton, pentru baieti).

Purtati haine pentru a va lauda umerii. Daca aveti umeri ingust, puteti purta obiecte care va fac umerii sa arate mai largi. Exemple bune includ camasile care inabusesc usor umarul sau includ o umplutura mica sau o structura pe umar. Evitati aceleasi lucruri daca doriti sa va jucati in umeri.

Utilizati dungi. De asemenea, puteti utiliza dungi in avantajul dvs., pentru a va face sa aratati mai inalt, mai subtiri sau pentru a va face umerii sa para mai inguste sau mai largi. Dungi mai largi vor face umerii sa arate mai larg, in timp ce cele mai subtiri va vor face sa aratati mai ingust.

In mod similar, dungile inguste va fac sa aratati mai inalte si mai subtiri, in timp ce dungi mai largi sau dungi orizontale va vor face sa aratati mai largi si mai scurti.

Purtati haine pentru a va lauda talia. In general, doriti sa purtati haine care sunt montate la talia dvs. naturala. Acoperirea unei burti cu haine largi tinde sa faca femeile sa para insarcinate. Oamenii pot scapa putin mai mult. Utilizati curelele contrastante pentru a atrage atentia asupra unei talie mica. Ambele genuri vor dori, de asemenea, sa evite hainele mari daca au mai mult volum in regiunea stomacului, deoarece aceasta doar adauga greutatea imaginara.

Purtati haine pentru a va masca soldurile. Barbati: daca sunteti destul de bootylicious, veti dori sa sariti doua straturi ventilate si jachete pentru costume.

Daca doriti sa faceti ca soldurile inguste sa para mai rotunde, mergeti pe croiuri care curg in sold. Cei cu prea multĀ  volum in sold ar trebui sa poarte culori mai intunecate in partea de jos si culori stralucitoare cu printuri indraznete in partea de sus.

Elementele pe care le purtati pe corp, fie ca este vorba de o fusta sau de pantaloni, se conformeaza, de asemenea, unui anumit set de reguli despre ceea ce face corpul dvs. sa arate cel mai bine.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *