10 motive pentru a nu mai cumpara niciodata un brad adevarat de Craciun!

10 motive pentru a nu mai cumpara niciodata un brad adevarat de Craciun!Poate cauti un pom de Craciun pe care sa-l aduci acasa si sa il decorezi impreuna cu familia. Dar daca nu vrei sa cumperi un brad in fiecare an si vrei sa eviti o multime de ace infipte in covor, exista 10 motive pentru care poti prefera un brad artificial.

Pomul de Craciun este o parte integranta a sarbatorilor de iarna, similar cu prepararea meselor festive sau vizionarea filmelor tematice. Dar cu pomul de Craciun, este mai dificil. Cineva trebuie sa taie copaci in padure si apoi sa-i transporte la oamenii care ii cumpara. In plus, exista o multime de ace in apartamente.

Cauta aici modelele disponibile de brazi si citeste 10 motive pentru care un brad artificial este mai bun decat cel real si de ce este mai bine sa cumperi doar o crenguta mica din cauza mirosului.

  1. Ai citit deja primul motiv. Este frumos ca oamenii sarbatoresc Craciunul, dar din aceasta cauza brazii sunt doborati. Este inutil sa distrugi padurile si copacii din cauza sarbatorilor.
  2. Cand cumperi un copac artificial, investesti in el o singura data si te va servi pentru totdeauna. Iar daca trebuie sa cumperi din nou un brad viu in fiecare an – asta inseamna finante …
  3. Si ace din nou. Mai ales in apartamente, trebuie sa strangi bradul, apoi sa tai partea inferioara, astfel incat bradul sa se incadreze perfect in suport. Este nevoie de indemanare si mult timp. Ace vor fi peste tot, chiar daca sunt infipte in covor. Este necesar sa aspiri, acest lucru este adevarat chiar si dupa ce Craciunul a trecut si va trebui sa scapi de pom. Mai multe ace peste tot.
  4. Vederea brazilor aruncati la gunoi poate fi trista. Intr-adevar. In acelasi timp, ar putea creste fericiti si sa ramana in padure.
  5. Bradul artificial nu miroase, dar are ramuri indoite. Le poti aranja intr-un frumos brad artificial. Deci, nu se intampla ca orice ramura proeminenta sa strice impresia generala. In plus, nu se va incurca in jaluzele si perdele. Si, cu siguranta nu cor cadea ace.
  6. Arborele artificial sta acolo unde l-ai pus. Si drept. Nu trebuie sa-l legi si nu cade.
  7. Acele au si alte perceptii negative. Copiii le infig in maini sau in picioare sau isi le pot intra in ochi atunci cand desfac cadouri … sau cand decoreaza alaturi de parinti bradul de Craciun. Bradul artificial nu inteapa!
  8. Nu poti aprinde un brad artificial si, daca o va face, va mirosi. Dar intreaga ta locuinta nu va arde cu siguranta. Unii brazi artificiali sunt realizati din materiale speciale care nu ard.
  9. Arborele artificial este foarte compact. Dupa Craciun, pur si simplu strangi ramurile impreuna si le asezi in cutie intr-un anumit loc al casei.
  10. Poti alege orice culoare a copacului! De ce sa fii verde cand exista un copac argintiu, roz sau albastru? Exista o noua era a brazilor – doar gaseste-ti propriul stil. Si, bineinteles, senzatia ca nimeni nu a taiat un copac inutil pentru tine este de nepretuit.

 

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *