Vrei o schimbare? Incearca centrale termice de pardoseala!

Centrale TermiceMomentul aparitiei centralelor termice de perete, numite pana si in ziua de astazi centrale termice murale, a fost cu siguranta o revelatie pentru toata lumea.

De atunci si pana acum aceste centrale ieftine au suferit imbunatatiri, astfel incat au devenit unele dintre cele mai cautate si mai bine vandute produse.

 

O noutate in ceea ce priveste domeniul productiei de centrale ieftine o reprezinta aparitia centralelor termice de pardoseala. Aceste centrale marseaza pe acelasi principiu de functionare ca si centralele murale, cu diferenta ca pot fi amplasate mult mai facil, iar costurile pot fi chiar mai mici decat in cazul celor de perete. Daca in situatia centralelor murale erau necesare ample masuratori penrtu a identifica pozitia corecta a centralei, acest lucru se anuleaza partial folosind o centrala de pardoseala.

 

Centrala isi gaseste practic un punct de echilibru in pardoseala, greutatea acesteia fiind distribuita suprafetei pe care este amplasata aceasta. Principiul este similar masinilor de spalat vase sau rufe, cu diferenta ca aceste obiecte electrocasnice sunt dotate cu contragreutati care sa le mentina intr-o stare de echilibru in caazul vibratiilor.

 

Materialul din care sunt executate cele mai multe dintre centralele de pardoseala este fonta, deoarece se stie faptul ca aceasta, odata incalzita are nevoie de un timp destul de indelungat pentru a se raci. Deasemenea materialul este foarte rezistent la diverse solicitari, dar si la socuri de tip mecanic.

 

Astfel de echipamente prezinta din punct de vedere al caracteristicilor tehnice urmatoarele avantaje: termostat pentru gaze arse, termostatul de siguranta, termostatul pentru reglajul in trepte, priza de presiune, distribuitorul de gaz si termostatul.

 

Aprinderea in cazul acestor centrale ieftine se face in totalitate electronic, ceea ce usureaza destul deĀ  mult procesele de utilizare ale echipamentului. Produsele de acest gen pot fi gasite la preturi destul de accesibile, insa delimitarea clara se face in momentul in care utilizatorul isi cunoaste exact nevoile functionale. Preturile pot creste in cazul in care centrala termica are si dotari optionale, de tipul regulatorului electronic sau al termostatului de ambianta.

 

Aceste tipuri de centrale par a fi mai avantajoase decat binecunoscutele centrale ieftine de perete. Datorita amplasarii facile si a confortului oferit, este practic imposibil sa nu fii tentat sa alegi un produs de calitate in care totusi sa gasesti si utilitate. Poate parea greu de crezut insa astfel de centrale ieftine iti pot oferi intreg confortul de care ai nevoie in timpul sezonului rece, fara a fi nevoit ca in fiecare an sa scoti din buzunar sume incomensurabile pentru plata intretinerii prin sistemul centralizat sau mai rau, pentru plata facturii la gaze naturale.

 

Cand vine vorba despre centrale ieftine de calitate www.centraleieftine.ro este solutia cea mai la indemana. Specialistii nostri sunt la curent cu toate noutatile in materie de instalatii, ajutandu-va in demersul dumneavoastra de a alege produsul cel mai potrivit nevoilor fiecaruia. Un univers plin de culoare si caldura te asteapta pe Centraleieftine.ro, un spatiu unde calitatea intalneste preturile mici si informatiile tehnice complete ce tin de segmentul instalatiilor. Alege asadar calitatea, alege economia, alege centrale termiceĀ de pe site-ul www.centraleieftine.ro.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *