Situatiile in care ai nevoie de un avocat penal

0 Shares
0
0
0

Avocatul penalist sau avocatul specializat în drept penal este cel care te ajuta în obținerea libertății sau reducerii pedepsei în cazurile penale. El se va ocupa în totalitatea de formularea unei apărări stabile și puternice în fața instanței. Un avocat penal bun, se va asigura în permanență că drepturile clientului său sunt respectate. Situațiile în care ai nevoie de un avocat penal sunt într-un număr mare, dar cele mai comune vor fi expuse în următoarele rânduri.

Inculpatul sau acuzatul are nevoie de un avocat penal în cazrule penale, care va fi prezent la orice act de urmărire penală pe care îl face procurorul sau organul de cercetare penală.

Cu alte cuvinte, avocatul inculpatului va fi prezent la audierea matorilor, la audierea altor inculpați dacă este cazul sau la audierea persoanei vătămate. Prezența avocatului penalist se va impune și în cazul perchezițiilor autovehiculelor, domiciliilor sau dispozitivelor electronice necesare.

Avocatul specializat în litigii penale este direct responsabil de felul în care își reprezintă clientul și de cum s-a formulat apărarea sa. Fără o apărare puternică, efectuată de un avocat bun, acuzatul sau inculpatul, vor avea șanse minime de câștig. Procesele juridice necesită un avocat penalist cu experiență, așadar alege-l pe cel mai bun!

Situațiile în care ai nevoie de un avocat penal:

  • Ai săvârșit infracțiuni de serviciu, economice, infracțiuni violente, contra patrimoniului sau trafic de droguri;
  • Ești chiar tu victima unei infracțiuni;
  • Împotriva ta s-a propus luarea măsurilor preventive;
  • Ai fost implicat într-un accident sau într-o infracșiune și soliciți despăgubiri de orice tip (chiar și de la stat);
  • S-a emis rechizitoriul și trebuie formulate cereri, dar și excepții în fața unui judecător din camera preliminară;
  • Ți s-a spus că ai calitate de suspect și s-a pus în mișcare împotriva ta urmărirea penală.

Dacă te afli în una dintre situațiile de mai sus, ai nevoie urgentă să apelezi la un avocat specializa în litigii penale. Cu ajutorul unei persoane cu experiență și cu o rată de succes mare, vei putea depăși aceste momente. Totuși, va trebui să analizezi toate opțiunile pe care le ai, iar la final să alegi ce este mai bun pentru tine. Caută avocatul potrivit pe site-ul avocatpenal.ro, acolo unde vei beneficia de asistență juridică pentru cazul tău!

Site-ul este destinat tuturor persoanelor care au probleme cu legea sau se află în postura de victimă. Dacă nu știi în care categorie te încadrezi, pe live chat-ul de pe site poți solicita ajutor de la un avocat. De asemenea, ai la dispoziție și un formular de contact rapid, unde poți povesti situația în care te afli.

Echipa de profesioniști au peste 300 de cazuri penale reușite, cu o implicare totală și peste două decenii de experiență. Pentru ca toți clienții să beneficieze de cea mai bună apărare, avocații care îi reprezintă se vor implica într-un procent de 100% pentru orice caz penal. O rată mare de succes, alături de o experiență vastă, te vor ajuta în toate situațiile în care ai nevoie de un avocat penal.

0 Shares
You May Also Like