Sisteme de supraveghere la pachet

Sisteme de supraveghere la pachet
Cand te gandesti la un sistem de supraveghere probabil te gandesti la toate elementele tehnice din care este format un astfel de sistem, elemente care pentru tine nu inseamna nimic.

Daca nu esti specialist in domeniu, alegerea unui sistem de supraveghere poate parea o povara si o responsabilitate mare. Alegi gresit, dai banii si dupa ce? Ei bine, situatia nu e asa intunecata, internetul e mare, poti sa gasesti informatii cam despre orice, chiar si despre lucruri tehnice, iar kiturile de supraveghere video iti simplifica munca substantial.

Astfel de kituri de supraveghere video gasesti online sub mai multe forme, cu un numar variat de camere, de diverse tipuri. Singurul lucru constant e faptul ca indiferent ce contine un kit de supraveghere video, poti sa fii sigur ca gasesti in el tot ce ai nevoie pentru un sistem de supraveghere video, de la camere de supraveghere la conectori.

Aceste kituri sunt practic sisteme de supraveghere la pachet. Cand vine vorba de detalii, rezolutie, luminozitate, IR la camere de supraveghere poate esti putin in ceata, sau cand vine vorba de functiile DVR-ului, cand ajungi la accesorii nici nu stii daca ai nevoie de mufe sau conectori si de care tip.

Ei bine un kit de supraveghere video, contine un anumit numar de camere, de interior sau de exterior, un DVR potrivit pentru ele, si toate accesoriile de care ai nevoie. Stii astfel ca primesti tot ce ai nevoie intr-un singur pachet.

Insa ca sa iti fie mai usor, uite cateva detalii care pot sa te ajute un pic mai mult, sa te scoata din ceata putin.

– cele mai importante elemente la o camera de supraveghere este senzorul de imagine, lentila si rezolutia. Diferitele sale functii iti ofera diverse avantaje, care o sa urce pretul in functie de impactul lor.

– DVR este centrul sistemului tau de supraveghere, se clasifica in functie de numarul de canale, daca are 4 canale inseamna ca poti conecta 4 camere, daca are 8, 8 camere si asa mai departe. Daca alegi o varianta IP, de camere si DVR, o sa poti vizualiza imaginile si pe internet, nu doar cu ajutorul DVR-ului.

– camerele de supraveghere de interior si de exterior se impart in mai multe categorii. Fiecare categorie are specificiul sau. Cand alegi o camera pentru interior alege o camera mai micuta, de regula sub forma de dome, nu iese in evidenta tare si nu te face sa te simti supravegheat 24/7. Pentru exterior ai nevoie de o camera de supraveghere rezistenta, cele cu carcasa IP 66 sunt foarte bune. IP66 inseamna ca este rezistenta la praf, soare, intemperii si vandalism, pentru ca sunt si oameni care lovesc camere de supraveghere.

Iti recomand magazinul ordis.ro pentru echipamente de supraveghere, kituri complete sau camere si DVR separate, gasesti pe site o multime de modele, si daca nu stii exact ce sa alegi, poti sa ii contactezi pentru putin ajutor.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *