Idei distractive pentru petreceri de Craciun in companii

Idei distractive pentru petreceri de Craciun in companiiStii cum sa insufleti petrecerea de Craciun a companiei tale in acest an? Este un fapt incontestabil ca sarbatorile de Craciun in companii sunt in crestere. Dupa depasirea anilor de criza, in care multe companii au decis sa suprime acest eveniment, pranzurile si mesele companiei s-au intors cu mai multa forta ca niciodata.  Pentru a impresiona, impodobeste doar brazi de lux.

Evenimentul de Craciun este probabil unul dintre cele mai importante evenimente care sunt organizate in compania ta, deoarece este un moment ideal pentru a face bilantul anului, pentru a motiva personalul si pentru a reuni managerii si lucratorii intr-o atmosfera relaxata si linistita, ceea ce ajuta la cunoasterea mai buna a colegilor si la imbunatatirea relatiilor personale. Vrei sa stii de ce acest eveniment este atat de important pentru echipa ta?

Daca anul acesta esti cel care se ocupa de organizarea sarbatorii Craciunului in compania ta, cu siguranta vei fi interesat sa stii ca majoritatea companiilor o fac in luna decembrie. Mai exact, 60% sunt organizate cu o saptamana inainte de Craciun, 34% cu doua saptamani inainte si 6% in saptamanile ramase din decembrie. Iar in ceea ce priveste zilele saptamanii, 36% prefera vinerea, 23% in zilele de sambata si 19% in zilele de joi.

Tinand cont de aceste date, iti recomandam sa te hotarasti cat mai repede asupra datei petrecerii, astfel incat sa nu ai probleme sa rezervi spatiul, animatiile, cateringul sau orice furnizor de care ai nevoie pentru a participa la desfasurarea evenimentului.

Ai mult de lucru in fata si cel mai bun lucru este ca incepi sa definesti cum ti-ai dori sa fie cina de Craciun din acest an si, mai presus de toate, sfatul nostru este: iesi din rutina, uita de cina tipic plictisitoare, cu un after-dinner sobru pe care toata lumea asteapta cu nerabdare sa-l paraseasca si pariaza pe originalitate, activitatile participative, distractia si surpriza. Colegii tai iti vor multumi si vei fi triumfat cu sarbatoarea ta!

Ce fel de eveniment?

Este prima decizie pe care trebuie sa o iei. Un pranz, o cina, un cocktail sau, de ce nu, un mic dejun sau brunch?

Pranzurile, mesele festive sau cocktailurile sunt un clasic si este propunerea pentru care majoritatea companiilor opteaza. Dar amintiti-va, clasicul nu inseamna plictisitor. Daca optati pentru unul dintre aceste trei formate, recomandarea noastra este sa luati in calcul organizarea si unei surprize, la final de petrecere, cum ar fi.. desfacerea cadourilor de sub brad sau de ce nu, un foc de artificii ori un spectacol special de Craciun!

Dar daca vrei cu adevarat sa surprinzi pe toata lumea, schimba radical formatul si pariaza pe un mic dejun sau brunch, in loc de o cina obisnuita. Este diferit, este original si cu siguranta veti crea o mare asteptare in jurul evenimentului si veti starni curiozitatea angajatilor.

Muzica buna, preparatele culinare cat si diverse jocuri si activitati impreuna, va face dintr-o petrecere de Craciun o adevarat reusita pe care toti colegii si-o vor aminti. Darurile de asemenea nu pot lipsi de la petrecere si incearca pe cat posbil, sa surprinzi prin ceva autentic!

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *