De ce sunt nemultumiti utilizatorii de terminalele iPhone 7?

In momentul in care trebuie sa isi cumpere un smartphone nou, utilizatorii acestor dispozitive se impart in doua mari categorii.

In primul rand, avem utilizatorii care de fiecare data isi indreapta atentia numai spre dispozitive care nu au preturi mari, insa care nu au nici macar performante medii. Pentru ei tot ce conteaza este sa foloseasca telefonul in cele mai simple scopuri si atat.

In al doilea rand, trebuie sa precizam faptul ca sunt si utilizatori de smartphone-uri care isi indreapta tot timpul atentia spre cele mai performante modele de telefoane existente pe piata.

Un model foarte performant, ar fi modelul Phone 7 de la Apple, care in ciuda faptului ca a aparut si modelul iPhone 8 care este mai nou, ramane in continuare in topul preferintelor utilizatorilor.

Sunt insa si utilizatori care sunt destul de nemultumiti de aceste dispozitive care sunt totusi extrem de performante, iar in continuare vom discuta despre nemultumirile lor.

In primul rand, aceste modele de la Apple nu mai dispun de portul audio de 3.5, insa aceste modele iPhone dispun de un adaptor care usureaza conectarea castilor standard.

Se pare ca inlocuirea vechiului buton Home, cu un nou buton Home tactil este un alt mare dezavantaj pentru acest model iPhone, pentru ca multi utilizatori se simt deranjati de acest aspect.

Autonomia bateriei este deasemenea un alt motiv pentru care o multime de utilizatori care detin un astfel de model de smartphone sunt destul de dezamagiti. Se pare ca in ciuda faptului ca Apple a promis ca aceste telefoane vor avea o autonomie mai mare decat modelele precedente, se pare ca totusi, acest lucru nu se intampla.

Sunt anumite modele iPhone 7 care isi pierd foarte des semnalul gsm, iar multi utilizatori se grabesc sa isi duca terminalele intr-un service gsm pentru reparatii iPhone.

De cele mai multe ori, antena de semnal a terminalului iPhone este defecta, iar pentru remedierea problemei, expertii de la service vor opta pentru inlocuirea antenei semnal.

Se pare insa ca, sunt si utilizatori care isi lasa activate sau care isi activeaza din greseala functia Airplane Mode, iar acest lucru duce la pierderea semnalului de catre telefon. Intr-o astfel de situatie, nu trebuie sa ne mire faptul ca telefonul nu mai are semnal.

O alta nemultumire pe care o au utilizatorii acestor terminale, este reprezentata de bazaitul procesorului.

Sunt atat terminale iPhone 7, cat si terminale iPhone 7 Plus, care emit anumite sunete sau fosnete in momentul in care sunt utilizate intens. Si din aceasta cauza, au fost utilizatori care si-au dus terminalele iPhone la service.

Ei bine, dupa cum se poate observa, utilizatorii de telefoane mobile inteligente nu sunt niciodata multumiti de telefoanele care apar pe piata. Unii isi doresc anumite functii, altii isi doresc alte functii ale telefoanelor, si asa mai departe.

Trebuie insa mentionat faptul ca, una peste alta, modelul iPhone 7 este un telefon foarte performant, pe care fiecare utilizator de smartphone si-ar dori sa il detina cat mai repede.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *