Caracteristicile castilor wireless

De asemenea, bine cunoscuti de catre jucatorii online, compania americana Plantronics propune de cateva luniĀ  seturi de casti wireless, care sunt prezente in culori diferite, foarte stralucitoare: verde, albastru si rosu.

Culori care sunt usor observabile, deoarece aceste casti nu sunt destinate jucatorilor, ciĀ  iubitorilor de sport, care vor sa alerge, sa mearga cu bicicleta sau sa practice orice alta forma de exercitiu fizic. Plantronics BackBeat FIT este conceput pentru a fi dur, confortabil si eficient din punct de vedere al sunetului si redarea audio este anuntata ca fiind “ultra-clara”. Partenerul ideal pentru antrenamentele noastre.

Mai presus de toate, si spre deosebire de unele casti disponibile pe piata, trebuie remarcat faptul ca aceste casti wireless nu sunt concepute pentru a izola complet purtatorul de sunetul ambiental. Intr-adevar, concepute pentru sport, ele sunt elaborate astfel incat sa se poata auzi ceea ce se intampla in jur.

Culorile luminoase (si reflectorizante) permit vizibilitatea in aer liber, pe timp de zi si de noapte. La prima vedere, ansamblul pare a fi destul de bine conceput, chiar daca cauciucul folosit nu este unul exceptional. Cu toate acestea, aceste casti au o acoperire foarte specifica, fiind eficiente din punct de vedere estetic.

Castile BackBeat FIT sunt echipate cu un cablu flexibil, care se va potrivi chiar deasupra gatului atunci cand castile sunt fixate in urechi. Nu exista sfaturi suplimentare pentru a va spune ce trebuie sa faceti, Plantronics a ales o forma unica, avand doar posibilitatea de a roti usor varfurile.

Setul a fost proiectat sa se potriveasca unui numar mare de fizionomii, dar unele urechi se pot dovedi mai putin “compatibile” decat altele. Setul este extrem de usor(abia 24 de grame) si odata bagate in urechi, puteti si uita ca purtati o pereche de casti.

Nu exista nici un control la distanta, desigur, toate functiile sunt accesibile in mod direct pe ambele casti. Astfel, partea stanga va fi responsabila pentru controlul muzicii, cu butonul Redare / Pauza si gestionarea volumului, in timp ce partea dreapta va gestiona sectiunea telefonia mobila, precum si pornirea / oprirea castilor.

Primii pasi sunt destul de laboriosi, deoarece fiecare comanda are una (sau mai multe) functii suplimentare. De exemplu, pentru a mari volumul, va fi necesar sa apasati tasta corespunzatoare, dar va fi necesar sa tineti apasata mai mult aceasta tasta pentru a-l micsora.

Daca doriti sa omiteti o melodie, va trebui sa apasati de doua ori butonul Redare, iar ca sa reveniti la piesa anterioara trebuie sa tineti apasata aceasta tasta. In timp o sa invatati toate comenzile si cum trebuie sa va miscati degetele. Sub casca dreapta este un capac detasabil mic care ascunde portul micro USB, care va reincarca castile.

Atunci cand bateria este descarcata, tineti dispozitivul la incarcat aproximativ 2 ore pentru o incarcare completa. Pe cealalta parte, exista butonul Pauza / Redare, care va permite de asemenea sa sariti o piesa sau sa reveniti la cea anterioara, precum si butonul mic care va permite sa controlati volumul. In acest domeniu, Plantronics BackBeat FIT va permite sa va bucurati de un sunet destul de clar .

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *