De ce se strica un smartphone?

0 Shares
0
0
0

De ce se strica un smartphne?
Deja stim cu totii faptul ca telefoanele mobile din zilele noastre sunt foarte sensibile si se pot defecta destul de usor, iar din acest motiv fiecare persoana care isi doreste un astfel de dispozitiv nou, analizeaza mai multe modele inainte de a face o alegere.

Este si destul de greu sa alegi un model de smartphone pentru ca piata de telefoane mobile este una foarte mare, iar numarul producatorilor de pe piata, deasemenea este foarte mare.

Poti sa gasesti telefoane foarte performante de la producatorii care sunt in top de ani de zile, sau poti sa gasesti telefoane care sa le fie egale in ceea ce priveste caracteristicile tehnice, insa sa fie modele ale unor producatori mai noi, si nu foarte cunoscuti.

Poti sa gasesti un model Samsung, sau un model iPhone care sa fie foarte scump, in timp ce un dispozitiv cu exact aceleasi caracteristici tehnice, insa fabricat de o firma nu foarte cunoscuta sa fie mult mai ieftin.

Si totusi, se pare ca lumea prefera modelele acestor branduri de top, in ciuda faptului ca sunt cu mult mai scumpe, pentru ca nu prea au incredere in produsele acestor producatori mai noi de pe piata, dar si pentru ca vor sa ramana fideli brandurilor pe care le indragesc.

Daca esti si tu in cautarea unui smartphone, trebuie sa stii ca poti sa alegi orice model si de la orice mare brand, pentru ca tot exista riscul ca dispozitivul sa se defecteze si sa fie nevoie de o reparatie la un service telefoane.

Aceste defectiuni care pot sa apara la telefoanele mobile din zilele noastre pot sa fie cauzate de foarte multi factori. De exemplu spargerea display-ului cu siguranta este cauzata de neglijenta utilizatorului, la fel si craparea carcasei.

Sunt deasemenea cazuri cand tot datorita neglijentei utilizatorului dispozitivul este scapat in apa sau intra in contact cu alte lichide, care odata ajunse in interiorul telefonului, afecteaza toate circuitele interne ale acestuia.

Se poate intampla ca atunci cand navighezi pe internet, sa accesezi un site virusat, iar in acel moment sa ti se viruseze telefonul, motiv pentru care va functiona mult mai lent, sau chiar se poate defecta, astfel ca va trebui sa faci o vizita la service.

Este foarte posibil, si au fost destul de multe cazuri in care utilizatorii au cumparat telefoanele noi, de la magazinele operatorilor de telefonie mobila, fara sa stie ca acestea au anumite probleme din fabricatie, iar la scurt timp dupa aceea telefonele s-au defectat.

Sunt deasemenea telefoane care se blocheaza foarte des in timpul utilizarii, iar de la un moment dat nu mai functioneaza. Fie se inchid si nu se mai pot deschide, fie raman blocate pana raman fara baterie, iar apoi nu se mai pot deschide pana nu sunt reparate.

Deci, dupa cum se poate vedea, se pot gasi o multime de motive datorita carora se poate defecta un telefon mobil inteligent, insa tu ca si utilizator, daca ii acorzi acestuia o mare importanta, si ai foarte mare grija de el, sansele ca dispozitivul sa se defecteze scad considerabil.

0 Shares
You May Also Like

TehnologieCe este Wi-Fi Direct?

Multa lume a auzit de Wi-Fi, dar nu stie practic ce reprezinta aceasta tehnologie. Unii oameni folosesc aceasta…