De ce ar trebui sa investesti intr-un scaun gaming?

0 Shares
0
0
0

De ce ar trebui sa investesti intr-un scaun gaming?Multi jucatori jura pe puterea computerului lor. Si este adevarat ca un PC cu componente bune (o placa grafica buna si un procesor bun) este o prioritate pentru a avea performante bune in joc.

Atunci poate crezi ca nu trebuie sa iti mai faci griji daca ai periferice bune, o tastatura buna de gaming si un mouse bun care sunt esentiale pentru a juca corect.

De ce sa alegi un scaun gaming?

Acestea fiind spuse, daca exista un lucru care este mai important decat cea mai buna placa grafica Nvidia (sau AMD) din lume, este sanatatea ta si mai ales spatele tau.

Investitia intr-un scaun de gaming cu functie de sezlong si suport pentru picioare SIG 5020 devine o prioritate atunci cand petreci mult timp pe computer.

Si asta stiu toti profesionistii, trebuie sa fi observat ca in competitiile eSports, TOTI au scaune de gaming, fara exceptii.

Acest lucru se datoreaza faptului ca un scaun de gaming bun iti imbunatateste confortul si, prin urmare, iti creste concentrarea. Esti mai eficient in joc si nu iti strici spatele.

Riscurile neutilizarii unui scaun de gaming

S-ar putea sa nu realizezi cat de esential este acest lucru. Intr-adevar, este dificil sa intelegi ceva ce nu ai experimentat niciodata. La fel este si cu scaunele de gaming.

Probabil iti spui ca vechiul tau scaun de lemn este suficient pentru a sta ore in sir in fata computerului. Daca gandesti asa, atunci faci o mare greseala.

Intr-adevar, fiecare obiect are propriul sau scop. Abaterea de la aceasta utilizare pune in pericol utilizatorul si deterioreaza obiectul in cauza.

Problema este ca actualul tau scaun nu este facut pentru ca un om sa stea acolo ore in sir. Acest lucru este normal,  aceste scaune sunt facute sa stea acolo un timp relativ scurt in timpul unei mese, de exemplu.

Deci vezi unde merg cu asta. Un scaun de gaming este conceput pentru acest tip de utilizare.

Drept urmare, reduce foarte mult riscurile, sporind in acelasi timp confortul. In cele din urma, au o durata de viata mult mai lunga decat cea a scaunului tau actual.

Pe scurt, orice s-ar intampla, esti un castigator.

Care sunt avantajele unui scaun de gaming?

Dupa cum am spus, scaunele de gaming sunt concepute pentru gaming. Concret, scaunele de gaming ofera un suport mai bun pentru spate in timpul jocurilor lungi. Acest lucru iti permite sa stai ore intregi fara sa suferi vreodata, ceea ce este un mare avantaj.

Aproape toate modelele ofera chiar si perne pentru partea inferioara a spatelui, ceea ce ajuta la mentinerea acestuia intr-o pozitie perfecta. Probabil stii ca este necesar sa adopti o pozitie corecta pentru a evita durerile de spate.

Pe majoritatea scaunelor vei gasi si cotiere reglabile, astfel incat bratele tale sa fie mentinute la inaltimea perfecta pentru tastarea la tastatura sau pentru utilizarea mouse-ului.

De fapt, principalul avantaj al unui scaun de gaming fata de scaunele de birou traditionale este ca iti permite sa adopti cu usurinta o pozitie care nu este doar confortabila, ci si buna pentru sanatatea ta.

0 Shares
You May Also Like