Cum alegem un brad artificial pentru casa noastră?

Cum alegem un brad artificial pentru casa noastră?Alegerea unui brad pentru casă poate fi un efort destul de mare, în special dacă nu știți ce căutați. Cu toate acestea, există multe posibilități din acest punct de vedere, iar site-ul BraziCraciun.net este locul perfect în care să puteți găsi o mulțime de variante potrivite pentru bugetul, cerințele și dorințele dumneavoastră!

Selecția unor asemenea produse poate să aibă în vedere câteva criterii clare în așa fel încât să cumpărați exact bradul care v-ar întregi în totalitate casa.

Dimensiunea și forma copacului

Pomii artificiali tipici variază în înălțime de la 90 de cm până la 5 m în așa fel încât să se potrivească oricărei locuințe. Luați în considerare și forma și dimensiunea bradului de Crăciun pe care urmează să îl achiziționați.

Există pe piață o multitudine de opțiuni de la copaci zvelți și până la unii cu perimetru complet din care puteți alege. Cei mai buni brazi artificiali de Crăciun nu sunt întotdeauna cei mai mari sau cei mai încărcați. Trebuie să alegeți în funcție de mărimea casei în care aveți de gând să poziționați bradul.

Intrați acum pe https://www.brazicraciun.net/brazi-artificiali-bucuresti și veți găsi o multitudine de opțiuni din care să alegeți.

Alegeți un brad cât mai apropiat de realitate

Acele unui copac artificial sunt fabricate din PVC, din polietilenă turnată (PE) sau o combinație a celor două. Ambele materiale imită aspectul de pin, brad, molid sau alte specii de arbori. Este bine de știut că PE-ul pare mai realist, dar este în general mai scump. Unii copaci au și conuri pentru a da un aspect mai natural, iar pe site-ul nostru veți găsi, o multitudine de opțiuni în acest sens.

Bradul de Crăciun din PVC

Acele de brad din PVC sunt fabricate din fulgi de plastic care sunt tăiați în fire subțiri și fixați de ramuri cu sârmă. Copacii din PVC trebuie modelați atunci când sunt scoși din cutie sau din locul de depozitare pentru a arăta falnici și puternici.

Alegeți un brad ușor de transportat și de depozitat

Căutați un brad cu ramuri îndoite, care sunt ușor de instalat sau de depozitat. Pentru a așeza copacul, pur și simplu trebuie să luați fiecare creanță în parte și să o poziționați așa cum vă doriți. Când este timpul să strângeți copacul, pliați pur și simplu ramurile înapoi în poziția inițială.  Nimic mai simplu!

Un brad de Crăciun pre-iluminat

Mulți copaci artificiali sunt pre-iluminați, ceea ce înseamnă că instalația este deja înfășurată în jurul copacului. Puteți găsi becuri cu incandescență transparentă multicoloră sau cu LED-uri, cu modele constante, care își schimbă culoarea sau clipesc aleatoriu.

De asemenea aveți posibilitatea de a alege și un pom de Crăciun cu ramuri împodobite cu material texturat. Această caracteristică creează aspectul unor ramuri acoperite de zăpadă. Ramurile unui brad artificial au fire care permit arborelui să se extindă la forma sa originală atunci când este scos din cutie, așa că instalarea lui este cum nu se poate mai rapidă.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *