Cel mai sincer review pentru HTC One Plus 5

Cel mai sincer review pentru HTC One Plus 5
Un utilizator de smartphone, mai mult ca sigur isi va indrepta de fiecare data atentia asurpa unor terminale care apartin unor branduri de top de pe piata, iar raspunsul pentru aceasta alegere este unul cat se poate de evident.

Utilizatorii isi vor dori de fiecare data un smartphone care sa vina la un raport calitate – pret foarte bun, si pe care sa il poata utiliza fara probleme oricand si la orice ora.

Din pacate, nu toate terminalele de pe piata sunt foarte performante sau foarte rezistente in timp, asa ca va trebui ca tu ca si utilizator sa stii ce sa alegi.

Un model ideal de smartphone pentru tine ar fi modelul HTC One Plus, care vine cu un ecran AMOLED de 5,5 inch si cu o rezolutie Full HD. Ei bine, daca iti vei alege un astfel de dispozitiv, pentru a nu fi nevoit sa cauti un service gsm de reparatii Htc, ar fi bine sa te preocupe foarte mult intretinerea dispozitivului.

Sistemul de operare al acestui terminal este Android Nougat, care mai poarta si denuirea de OXYGEN OS, datorita faptului ca specialistii de la Htc au optat pentru cateva modificari atunci cand au ales acest sistem de operare pentru terminalul HTC One Plus 5.

Multi utilizatori se plangeau de faptul ca terminalele HTC au o baterie care nu rezista foarte mult timp incarcata, insa daca iti vei cumpara un astfel de telefon, care vine cu o baterie de 3.300 mAh, cu siguranta nu vei mai avea probleme in ceea ce priveste autonomia bateriei.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice pe partea de hardware, acest model fie este prevazut cu 6 GB RAM, fie cu 8 GB RAM, in timp ce spatiul de stocare este fie de 64 GB, fie de 128 GB, iar procesorul este unul de tip Snapdragon 835 prevazut cu 8 nuclee, un port USB si doua camera pe spate, una fiind de 20 mega pixeli, iar a doua fiind de 16 mega pixeli.

Daca stam sa discutam despre camera foto frontala a acestui model de la HTC, atunci trebuie sa amintim faptul ca aceasta este de 16 mega pixeli, deci practic, vei reusi sa faci cele mai frumoase si mai clare poze.

Ei bine, dupa cum se poate observa, acestea sunt in mare caracteristicile tehnice ale unui model HTC One Plus 5. In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un astfel de telefon, cu siguranta se merita sa o faci.

Daca vei sta sa faci o analiza a raporturilor calitate – pret a acestui telefon, si a altor telefoane cu caracteristici tehnice similare, mai mult ca sigur vei observa faptul ca dispozitivul de la HTC este cel cu un raport calitate – pret mai bun.

Asa cum am spus insa si in introducerea articolului, daca iti cumperi un astfel de terminal, va trebui sa il echipezi cu accesoriile de protectie compatibile, iar astfel te vei asigura de faptul ca telefonul va avea o durata indelungata de viata, asa ca te vei putea bucura de el mult timp de acum inainte.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *