Ce nu stiai despre telefoanele mobile ?

Ce nu stiai despre telefoanele mobile?
Stiai ca nu e bine sa folosesti piese care nu sunt originale atunci cand iPhone-ul tau se strica? Acest lucru nu e valabil doar pentru iPhone, ci pentru toate telefoanelele mobile, mai ales atunci cand vorbim de telefoanele inteligente.

Daca tot am amintit de iPhone, ne oprim asupra modelului iPhone 4 pentru a-ti face o recomandare. Daca ai nevoie de un acumulator iPhone 4 original, il poti cumpara online de pe http://www.magazingsm.ro/piese-telefon/acumulator-iphone-4-original-5405. Aici poti beneficia de cel mai mic pret. Click si vei vedea.

Magazinul pe care-l vei gasi cu ajutorul link-ului de mai sus, nu e un magazin oarecare, ce iti poate vinde pe langa altele si un acumulator iPhone 4 original, ci este cel mai mare magazin GSM din Romania. Vei gasi produse numeroase, la cele mai mici preturi.

Sunt o multime de lucruri legate de telefoanele mobile pe care nu le stie toata lumea.

In zilele noastre vrem sa avem telefoane cat mai subtiri, cu o greutate cat mai mica. Te-ai intrebat vreodata care a fost greutatea cea mai mare pentru un telefon? Iti spunem noi. 1 kg. Imagineaza-ti cum ar fi ca in zilele noastre sa vorbesti la un telefon care cantareste 1 kg.

Stiai ca oamenii pot sa dezvolte diverse fobii legate de telefoanele mobile? Specialistii spun ca ar exista un numar de 4 astfel de fobii. Prima dintre ele se manifesta prin frica de a primi sau initia apeluri, a doua prin teama de a nu primi anumite apeluri din cauza semnalului sau a bateriei, a treia prin faptul ca persoana afectata aude ca suna un telefon, cand in realitate nu este asa, iar ultima prin faptul ca posesorul telefonului se teme de faptul ca acesta i-ar putea dauna sanatatii.

Dupa cum probabil stii, pe telefonul mobil se aduna zilnic tot felul de microbi. Ceea ce e posibil sa nu stii este faptul ca pe telefonul mobil se pot aduna de 18 ori mai multi microbi decat se aduna pe butonul vasului de toaleta.

Stiai ca apelul de urgenta 112 este valabil peste tot in lume, cu exceptia Americii? Asadar, daca ai vreodata o problema care necesita formarea numarului de urgenta, 112 este valabil in orice tara in afara de America.

Ceea ce iti vom spune in cele ce urmeaza s-ar putea sa te surprinda. Crezi sau nu, unii spun ca la ei chiar functioneaza. Stiai ca iti poti deschide usa de la masina cu ajutorul telefonului mobil daca ai cheia de rezerva acasa si pe unul din membrii familiei? Ce trebuie sa faci?

Persoana care are cheile de rezerva trebuie sa apropie telecomanda de la cheile de rezerva de telefonul ei mobil. Tu, cel care te afli langa masina, trebuie sa apropii telefonul tau la 20 cm de usa masinii si sa rogi persoana care e cu cheia de rezerva sa apase pe telecomanda. Crezi sau nu, usile se vor deschide. Incearca si vezi daca functioneaza si la tine.

Telefonul mobil ascunde mai multe decat ai fi crezut. Tu ce alte lucruri interesante mai cunosti legate de telefoanele mobile?

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *