Cate tipuri de usi de garaj exista?

Cate tipuri de usi de garaj exista

Usa de garaj este aproape tot ce va desparte de a va vedea noua locuinta finalizata? Daca va ganditi ca alegerea usii de garaj potrivita este cat se poate de simpla, nu este de fiecare adevarat.

Exista mai multe tipuri de usi de garaj, cu un sistem de actionare diferit fiecare. Gunther – Tore Romania va poate veni in ajutor cu solutii pentru a monta cea mai buna usa pentru garajul dumneavoastra.

Datorita faptului ca producatorii inteleg necesitatile clientilor, ofera o paleta larga de produse, adaptate fiecarei cerinte. Cel mai avantajos este sa optati pentru usi de garaj la comanda, deoarece acestea vor avea exact dimensiunile potrivite, fara sa fie nevoie sa se mai faca modificari asupra acestora. In plus, se pot fabrica exact in nuanta care se potriveste casei dumneavoastra.

De asemenea, tipul de actionare  este personalizat atat disponibilitatilor financiare, cat si dimensiunilor usii. Un tip de usa este cea sectionala, care este fabricata din panouri mari de aluminiu, cu o grosime de 4 centimetri.

Aceastea sunt umplute cu spuma polineuretanica, fiind usi care se culiseaza in tavan, pe un sistem de sine rezistente. Usile sectionale sunt avantajoase deoarece sunt bine izolate termic si fonic, insa este nevoie ca garajul sa indeplineasca anumite caracteristici, pentru a putea fi montate.

Usile de garaj tip rulou sunt realizate diun lamele subtiri de aluminiu, care se umple cu spuma polineuretanica. Latimea lamelelor este de 55 mm sau 77 de mm, iar in partea superioara a peretului se monteaza o caseta in care se ruleaza covorul de lamele. La acest tip de usi exista avantajul ca se pot izola bine garaj, atat fonic, cat si termic.

Daca doriti usi de garaj basculante, trebuie sa stiti va acestea sunt fabricate dintr-o singura foaie de aluminiu si sunt neizolate termic. Se culiseaza pe tavanul garajului si sunt avantajoase deoarece costa mai putin. Cu toate acestea, ofera dezavantajul de a nu se putea izola garajul fonic sau termic. Daca sunteti nesiguri de alegerea pe care sa o faceti, va puteti consulta cu un specialist. Astfel, Gunther-Tore Romania va poate ajuta cu orice informatie aveti nevoie. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul Gunther-Tore.ro.

Cert este ca o usa de garaj realizata la comanda ofera mult mai multe avantaje. Se poate opta pentru un sistem de siguranta performant, se poate alege in dimensiunea exacta si in culoarea potrivita. Ideal este sa obtineti un raport calitate-pret avantajos si sa beneficiati de usi durabile, care sa reziste la utilizari indelungate.

O usa de garaj va fi utilizata de cel putin  doua ori pe zi, motiv pentru care trebuie sa fie echipata cu un sistem de actiune performant, de o calitate superioara. Cu siguranta nu va doriti ca suma de bani investita sa se piarda la scurt timp si usa dumneavoastra de garaj sa aiba nevoie  de reparatii sau chiar sa fie inlocuita.

Din fericire astazi se gasesc numeroase solutii practice, care va incanta atat prin diversitate, cat si prin preturile variate, pentru a se adapta aproape tuturor buzunarelor.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *